Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POZNATI HULIGAN VIŠE NEĆE PRAVITI PROBLEME FSS-U

Kraj za Bogdanova!

Autor: P. Vuković | 19.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Ovo će biti godina za zaborav kada je u pitanju srpski fudbal! Međutim, izgleda da će 2015. biti znatno bolja kada je u pitanju nacionalni tim, pre svega iz dva razloga.

„Orlovi“ u 2015. neće morati da  strahuju od „Ivana Groznog“ jer će on  morati da bude u policijskoj stanici za vreme utakmica n

„Orlovi“ u 2015. neće morati da strahuju od „Ivana Groznog“ jer će on morati da bude u policijskoj stanici za vreme utakmica nacionalnog tima | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Dobićemo novog selektora umesto nezainteresovanog Advokata i utakmicama “orlova” končano neće moći više da prisustvuje Ivan Bogdanov, navijač Crvene zvezde koji je bio jedan od glavnih izazivača nereda na meču između Srbije i Italije u Đenovi pre četiri godine, a sada se našao na terenu protiv Albanije.


- Bogdanovu je izrečena mera zabrane prisustva na mečevima Srbije još ranije, ali kada se igrao duel sa Albanijom nije bila pravosnažna. Rekao bih da Bogdanov nije najveći problem nasilja na našim stadionima. Treba to posmatrati šire, kako da rešimo problem. Ponekad kaznene mere mogu da budu blaže, ali efikasnije - rekao je za „Alo!“ Milivoj Mirkov, komesar za bezbednost FSS.

Srpski savez, inače, nema poluge da zabrani nekome da prisustvuje meču.
- Sve je to u nadležnosti pravosudnih organa. Organizator, po pitanju izricanja zabrane, nema nikakve opcije. Mi kao organizatori meča ne možemo čak ni od pravosudnih organa da tražimo da se u vreme odigravanja utakmice određeno lice javi u najbližu policijsku stanicu. U nekim državama zakonski je omogućeno i da klub izrekne zabranu prisustva huliganima, ovde još ne - rekao je Mirkov za „Alo!“.
Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 19.11.2014 12:07h

    Advokat brisnuo,a onaj ko ga je doveo trlja ruke,jer će opet da se opari.Pitam se d o k l e će mafija voditi naš sport,posebno fudbal

  • toma Vreme: 19.11.2014 13:39h

    "Dobićemo novog selektora umesto nezainteresovanog Advokata" Ovo prelazilazi granice normalnog sto se tice ljudi iz FSS! Covek je posle dve utakmice sa losim razultatom dao ostavkui bez nadoknade otisao.....FSS posle 12 godina nije u stanju da se pogleda u ogledalo, nego krpi rupe na brodu koji je odavno potonuo i upire prstom u druge! Ovo vise nije sramota, nego tuga!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP