Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŽOZE MURINJO IZGUBIO KOMPAS

Krivi mu svi, od Kasiljasa do kuvara!

Autor: D. Lajšić | 24.12.2012 - 08:13:00h | Komentara: 0

Nije dobro zameriti se Žozeu Murinju. Znaju to njegove kolege, protivnički igrači, ali i novinari sa kojima gotovo svakodnevno ulazi u sukobe, a poslednji koji je osetio bes Portugalaca na svojoj koži bio je Iker Kasiljas, koji je u subotu protiv Malage popio klupu, prvi put u karijeri.

Surovi Portugalac: Žoze Murinjo

Surovi Portugalac: Žoze Murinjo

Da li će to biti dovoljno da Specijalni konačno ode iz Reala, videćemo, ali treba podsetiti da mu se do sada sve tolerisalo.


Navijači: Murinjo, odlazi!

Posle novog poraza, 3:2 od Malage, i to u utakmici u kojoj je rešio da Ikera Kasiljasa ne stavi pred gol, navijači Reala potpuno su okrenuli leđa Portugalcu. U anketi “Marke” na njenom internet sajtu do juče u podne glasalo je skoro 79.000 čitalaca tog lista, a čak 82,6% smatra da bi Murinjo posle ovog poraza morao da ode iz Reala. Podršku mu je pružilo samo 17,4 odsto ispitanika, iako on ne pomišlja na ostavku.
 

Tako se, čim je doputovao na “Santjago Bernabeu”, prvi na tapetu našao legendarni Horhe Valdano, koji je u vreme dolaska Portugalca u klub bio na funkciji sportskog direktora. Njih dvojica se nisu nikako slagali, pa je morao da leti. Da je dovoljno da Murinjo ustane na levu nogu, pa da neko ostane bez posla, pokazuje i primer klupskog lekara Ernandeza, ali i kuvara u sportskom centru “Valdebebas” Igora Kralja, koji su morali da lete jer je nešto zasmetalo čuvenom stručnjaku.

Da ti ni veliko ime ne garantuje posao, na svojoj koži osetio je Zinedin Zidan, koji je imao funkciju Murinjovog savetnika i ambasadora kluba. Međutim, legendarni Francuz je vrlo brzo udaljen od prve ekipe, sa obrazloženjem da ne obavlja dobro sasvim drugi posao!?

U šoku: Iker Kasiljas

U šoku: Iker Kasiljas


Navijači su mu do sada sve tolerisali, predsednik Perez trpeo je sve njegove bubice, ali zaostatak od 16 bodova za vodećom Barselonom, očajna igra “belih” i postavljanje sebe iznad svih u klubu moglo bi da pokaže da je veliki Žoze izgubio svoje pozicije i da mu se klupa na “Santjago Bernabeuu” opasno zadrmala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP