Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADOMIR ANTIĆ IZ KINE ZA ALO!

Kriza kraljevskog kluba: Real nije samo Ronaldo!

Autor: D. Ostojić | 12.03.2015 - 07:51:00h | Komentara: 0

Poraz Reala od Šalkea na stadionu „Santjago Bernabeu“ (3:4), uprkos prolazu u četvrtfinale Lige šampiona, uzdrmao je sve koji su deo „kraljevske porodice“.

I kad pogađa, na  udaru je navijača:  Ronaldo

I kad pogađa, na udaru je navijača: Ronaldo | Foto: Profimedia

Navijači su već počeli da mašu belim maramicama kojima pozivaju na ostavku trenera Ančelotija, Kasiljas je urlao na Ronalda, ovaj je kao primadona najavio da do kraja sezone neće da priča za medije... Sve u svemu, veliki potresi i ozbiljna frka.


Modrić: Ponekad mora da se pati!


Luka Modrić je posle meča priznao da njegov tim nije odigrao na najvišem nivou.
- Prolazak u sledeću rundu je veoma važan za nas. Ponekad morate da se namučite i patite, ali to nas osnažuje. Moramo da igramo kao na početku sezone. Imamo dosta kvaliteta i mislim da ćete videti mnogo bolji Real već u narednoj utakmici - poručio je hrvatski reprezentativac.

Sve to s pažnjom iz Kine posmatra naš bivši selektor Radomir Antić, prvi stručnjak Šandonga, i kao bivši trener Reala zapažanja deli sa čitaocima „Alo!“.

- Real je veoma lako mogao da ispadne, uprkos pobedi od 2:0 u Gelzenkirhenu. Bio bi to veliki problem za tako trofejni klub. Samo, Real je smogao snage da se održi u životu po naletima Šalkea, a to je odlika velikih. Madriđani gube kontinuitet igara i rezultata koji krasi, recimo, Barselonu poslednjih godina. „Kraljevi“ su jednu sezonu fantastični, a onda naglo padnu, pa se opet brzo dignu - kaže Antić.

- Može li Karlo Ančeloti da izvuče ekipu iz nagomilanih problema?
- Vidim da ga mnogi već etiketiraju kao glavnog krivca za loša izdanja Reala u poslednje vreme. Međutim, to je čovek koji je doskora obarao rekorde sa Madriđanima, koji iza sebe ima tri osvojene Lige šampiona. Nema sumnje da zna posao i da će uspeti da vrati tim na pobednički kolosek. U Primeri su uz Barselonu glavni favoriti za osvajanje titule, a vrlo verovatno je da će ta dva tima ostati do samog kraja i u trci za pehar Lige šampiona. Naročito jer se finale igra u Španiji, tačnije u Barseloni.

Veruje u „svoj“ klub: Radomir Antić

Veruje u „svoj“ klub: Radomir Antić


- Čini se da tim sve više zavisi od Ronaldovog raspoloženja?
- Real ne sme da dozvoli da od Kristijanove igre zavise rezultati tima. Uostalom, Madriđani imaju savršene igrače na svim pozicijama, iako mnogi koji gledaju sa strane Real poistovećuju sa Ronaldom.

- U čemu je, onda, problem?
- Izgleda da su prerano poleteli. Doskora su igrali lepršavo, davali su mnogo golova, pobeđivali u serijama... Sve to je u poslednje vreme stalo, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona. Nisam prisutan na njihovim treninzima, ne znam šta tačno rade i u čemu greše, ali problemi postoje. Ponavljam, imaju snage da se izdignu iznad svih problema. Videćete to brzo.

Iker je bog i batina


- Na kraju meča, Kasiljas je naterao Ronalda da se vrati na centar i pozdravi navijače?
- Ronaldo jeste faca broj jedan u Realu, ali je Kasiljas dete kluba, bog i batina u aktuelnom sastavu. Kapiten je i sigurno je da je njegova reč poslednja. Takođe, najbolje razume raspoloženje navijača, zato je tako i reagovao. Ne verujem da će mu Ronaldo zameriti - objašnjava naš stručnjak.

Kasiljas

Kasiljas | Foto: Profimedia

Kasiljas: Dotakli smo dno!


Iker Kasiljas, čovek koji je spasao Real od ispadanja i još veće blamaže, svu krivicu za poraz od Šalkea preuzeo je na sebe.
- Dotakli smo dno. Izgubili smo samopouzdanje. Međutim, možda je ovo dobro, da se osvestimo. To se događa kad živiš na staroj slavi. U krizi smo, a ovo su dramatični dani za Real - rekao je Iker.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP