Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLAMAŽA

Kup Srbije: Partizanu pocrveneli obrazi od drugoligaša iz Čačka! (VIDEO)

Autor: P. V. | 31.10.2012 - 17:52:00h | Komentara: 1

Veliko iznenađenje u osmini finala Kupa Srbije - fudbaleri Borca izbacili su Partizan iz takmičenja, i to usred Humske - 2:1 (2:1)!

Marko Šćepović

Partizanu nije pomogao ni Marko Šćepović | Foto: M. Metlaš

PARTIZAN - BORAC 1:2 (1:2)

Stadion: Partizana. Gledalaca: 500. Sudija: Novak Simović. Strelci: Aškovski u 31. minutu za Partizan, Maslać u 12. i Jevtović u 22. za Borac.


PARTIZAN: Petrović, Pauljević, Volkov, Sretenović, Stanković, Lovre (od 46. Ninković), S. Marković, Aškovski, Jojić, Zabija (od 46. Mitrović), M. Šćepović (od 64. Brašanac).

BORAC: Petrić, Boranijašević, Alveš, Maslać, Živković, Martinović, Jovičić, Jeremić, Jevtović (od 63. Zoćević), Mugoša, Rašković.

Drugoligaš iz Čačka je senzaciju najavio već u prvoj četvrtini utakmice, pošto je u 22. minutu vodio sa čak 2:0! Strelci za "zebre" bili su Maslać u 12. i Jevtović u 22. minutu.

Kombinovana postava srpskog šampiona je od tog trenutka jurnula svim silama ka golu protivnika, i kao nagradu dobila smanjenje zaostatka u 31. minutu, Aškovski je bio precizan.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat - šok za domaće, a neopisivo slavlje za ekipu koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Posle mirnog početka, Maslać je udarcem glavom posle prekida sa leve strane koji je izveo Mugoša prosledio loptu u mrežu - 0:1.

Partizan je imao par opasnih naleta, ali do drugog gola opet stižu gosti - Jevtović je dobro reagovao posle odlične asistencije Raškovića - 0:2, šok na pomolu!

Shvativši šta im se sprema, fudbaleri Partizana su još agresivnije krenuli ka golu protivnika. Međutim, sve što su uspeli konkretno da urade je da smanje na 1:2 preko Aškovskog, koji se posle solo prodora izborio za poziciju i bio precizan.

Pred golom "zebri" su se smenjivali Jojić, Mitrović, Ninković, ali delom zbog odličnog golmana Petrića, a delom i zbog nepreciznosti, Partizan nije uspeo da se spasi blamaže kakvu nije skoro doživeo, naročito ne na svom terenu - 1:2.

Poslednji komentari
  • bingo Vreme: 01.11.2012 09:23h

    AEL ste za dva NJEGUSka prsuta, onako cela?...LOL i ahahahaha, druga liga...INTEResantno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP