Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA OTPUTOVALA U SLOVENIJU SA 29 IGRAČA

Lalatović: Ne mogu da obećam 15 pobeda

Autor: E. A. | 19.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su juče u Kopar, gde će odraditi prvi deo priprema za prolećni deo sezone. Trener Lalatović je pohvalio rad svojih igrača i zalaganje na treninzima u prethodnih 10 dana. On je pred put istakao da želi da njegova ekipa pobedi na što više mečeva do kraja prvenstva.

Iz Slovenije će  napasti Partizan: Fudbaleri Zvezde

Iz Slovenije će napasti Partizan: Fudbaleri Zvezde | Foto: Marko Metlaš

- Neću da obećavam svih 15 pobeda. Ko kaže da će sigurno da ostvari 15 pobeda, ili se ne razume u fudbal ili ga ne gleda kako treba. To je veoma teško uraditi, gotovo nemoguće. Pokušaćemo da uradimo ono što jeste moguće, da se maksimalno pripremimo i spremni dočekamo nastavak prvenstva - rekao je Lalatović.


Trener Lalatović će na raspolaganju imati sva pojačanja, osim Salamija, koji je ostao u Boegradu, dok je status Krunića i dalje nepoznat.

- Krunić i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Rade bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki zvezdaš. Ipak, u nečemu se pitaju njegovi menadžeri. Za Krunuća, kao igrača, ovo je pogubna situcija, jer on ne zna ni gde je ni šta je. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbolje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje - dodao je strateg crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde će u Sloveniji ostati 10 dana, i tom prilikom odigrati tri prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu 21. janura protiv Tolmina, tri dana kasnije Ankaran, i 27. januara snage će odmeriti sa Koprom.

Promocija Salamija danas


Nigerijac će konačno biti predstavljen kao fudbalera Crvene zvezde danas u pres-centru stadiona „Rajko Mitić“, ali ostaće u Beogradu zbog problema sa vizom.
- Salami će ostati u Beogradu i raditi na fizičkoj spremi. Žao mi je što neću moći da ga vidim, ali imaćemo vremena da se uklopimo tokom priprema u Antaliji - rekao je Lalatović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP