Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROKADA U NAJAVI NA KLUPI ZVEZDE

Lalatović odlazi, stiže Simo Krunić

Autor: M. Z. | 28.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Nenad Lalatović (36) izgleda broji poslednje dane na klupi Crvene zvezde. Mladi trener je blizu otkaza posle serije kikseva u prvenstvu, koji su uslovili zaostatak za Partizanom od šest bodova i eliminaciju iz Kupa Srbije. Njega bi na poziciji šefa stručnog štaba trebalo da zameni Simo Krunić (47), aktuelni trener Jagodine.

Nije se proslavio: Nenad Lalatović

Nije se proslavio: Nenad Lalatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čak i ako trijumfuje u naredna dva meča do zimske pauze (protiv OFK Beograda na „Marakani“ i Mladosti u Lučanima), nije sigurno da će Lalatović ostati na klupi crveno-belih, jer vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić ima novog pika za trenersku poziciju.


- Terza je oduševljen Simom Krunićem! Minulog vikenda, na Banovom brdu, Krunićeva Jagodina razmontirala je Čukarički sa 3:0, čime se ovaj stručnjak na najbolji način preporučio rukovodstvu crveno-belih. Terzić i Kokeza su sada vrlo blizu odluke da mu ponude posao i da na proleće, umesto Nenada Lalatovića, upravo Krunić sedne na klupu Crvene zvezde - kaže za „Alo!“ jedan od ljudi bliskih upravi iz Ljutice Bogdana.

Da li je treća sreća za njega?: Simo Krunić

Da li je treća sreća za njega?: Simo Krunić | Foto: Marko Metlaš


Krunić, rođeni Sarajlija, kao igrač je nastupao u OFK Beogradu zajedno sa Zvezdanom Terzićem (u periodu od 1992. do 1994) i njihovo prijateljstvo traje dvadeset i kusur godina. Bio je i trener plavo-belih u drugom delu sezone 2008/09. godine (tada je Terzić bio odsutan iz zemlje), kada ih je u poslednjem kolu sačuvao od ispadanja pobedom nad Banatom. Zapažene rezultate u trenerskoj karijeri Krunić je ostvari kao trener Jagodine, sa kojom je osvojio Kup Srbije 2013. godine, a posle neuspešne epizode u kineskom Dalijenu, jesenas se vratio na mesto uspeha da pomogne „ćuranima“ da pobegnu iz opasne zone.

Inače, Krunić je u dva navrata tokom 2013. godine slovio za kandidata za trenera Zvezde i oba puta ga je želeo tadašnji predsednik Dragan Džajić. Tada nije dobio posao na „Marakani“, ali bi sada mogla da bude treća sreća!

TERZIĆ: Lalatović ima podršku uprave, ali...


Sam Zvezdan Terzić juče je poručio da Lalatović uživa podršku uprave, iako je jasno da bi kiks u naredna dva meča značio i njegov definitivni kraj na klupi Crvene zvezde.
- Čvrsto stojimo iza Lalatovića. Prioritet nam je stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović, osim Rajkoviću, Ristiću i Joviću, nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću - diplomatski je poručio Terzić.
Nezvanično, uprava zamera Nenadu Lalatoviću najviše na kiksevima i remijima sa timovima koji su na samom dnu superligaške tabele - Napretkom i Radničkim iz Kragujevca, posle kojih se Partizan odlepio na velikih šest bodova.

Poslednji komentari
  • dejqn Vreme: 28.11.2014 09:18h

    kakav bre krunic. taj ne zna gde je.... lalatovic da ostane.jos dve tri godine

  • masa Vreme: 29.11.2014 12:15h

    Nije tacno da je Simo bio neuspjesan u Kini...bio je 5 na tabeli...ugovorom je tacno precizirano da mora biti do 6 mjesta.....nego Kina je bila jedna teska prevara za nase trenere......a to da Simo ne zna gdje je grijesis.....on je jedan od malobrojnih koji cvrsto stoje na zemlji.....pa ovaj Lalatovic ko da nema 4 razreda osnovne skole...kad pocne pricati ne zaustavlja se ,a nista pametno ne mozes cuti....toliko od mene

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP