Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA: BENFIKA GOSTUJE PARI SEN ŽERMENU

Lazar preti Ibri!

Autor: P. V. | 02.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

U Parizu večeras neće gostovati ekipa pod srpskom zastavom, ali će zato nekolicina Srba imati šansu da pokori „Park prinčeva“, dom fudbalera Pari Sen Žermena.

Preti „svecima“:  Lazar Marković

Preti „svecima“: Lazar Marković | Foto: AP

Nemanja Matić, Filip Đuričić, Lazar Marković, Miralem Sulejmani i Ljubomir Fejsa biće u sastavu lisabonskih „orlova“ koji će istrčati na teren stadiona u Parizu u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona. Verovatno neće svi igrati od prvog minuta, ali će oni koji ostanu na klupi imati priliku da se kasnije suprotstave Ibrahimoviću, Kavaniju i drugovima.


Deo francuskih medija bavio se upravo tom činjenicom - otkud toliko Srba u Benfiki? Najveći prostor našim igračima dale su novine „Metro njuz“, koje su najavljujuči meč konstatovale da se Benfika „balkanizovala“ i da u timu ima mnogo mladih, vrlo opasnih srpskih igrača, od kojih je najtalentovaniji Marković.

Ibrakadabra

Ibrakadabra | Foto: Reuters


- Dovoljno je reći da je Markovića u svom timu želeo da vidi i Žoze Murinjo. Najtalentovaniji je od svih, a letos su mu se pridružili Fejsa, Đuričić, Sulejmani i Stefan Mitrović. Led je probio Matić, koji je došao pre dve godine i od tada je nastavljen trend dovođenja Srba, na zadovoljstvo uprave - piše u tekstu.

Benfika je dobro startovala u prvom kolu, osvojila je ceo plen protiv Anderlehta (2:0) i favorit je prema bukmejkerima da prođe u narednu fazu, zajedno sa „svecima“.

Osim ovog meča, večeras nas očekuje nekoliko veoma interesantnih duela u Ligi šampiona. Još jedna balkanska družina igraće protiv velikog protivnika: na „Etihadu“ Mančester siti čeka Bajern, šampiona Evrope, i to je ujedno i derbi kola. Britanci su najavili da će u sastavu biti naši Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov i Bosanac Edin Džeko, dok će Crnogorac Stevan Jovetić vrebati šansu sa klupe.

Zanimljivo će biti i u Donjecku, gde će Mančester junajted pokušati da se iskupi za kiks protiv Vest Bromvič Albiona, dok će Roberto Mančini debitovati na klupi Galatasaraja u Torinu protiv Juventusa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP