Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OČEKIVANJA PRED DERBI

Lazović: Učinićemo sve da savladamo Partizan

Autor: | 13.05.2013 - 17:02:00h | Komentara: 0

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da će on i njegovi saigrači učiniti sve da pobede "večitog" rivala Partizan u 28. kolu Super lige i istakao da motiva za tu utakmicu nikome neće nedostajati.

Darko  Lazović

Darko Lazović | Foto: Marko Metlaš

 "Poznato je koliko pobeda u derbiju nosi pozitivnih stvari sa sobom. Učinićemo sve da savladamo komšije i obradujemo navijače. Tokom čitave nedelje pripremaćemo se za tu utakmicu. Motiva nam sigurno neće nedostajati, jer svako od nas je kada je počinjao da trenira sanjao da jednog dana nastupi u derbiju. Ubedjen sam u veliku podršku naših navijača kakvu smo imali tokom čitave sezone i jedva čekamo

da utakmica počne", rekao je Lazović za klupski sajt.

Tri kola pre kraja Zvezda zaostaje dva boda za Partizanom na tabeli Super lige i pobedom u 28. kolu na gostujućem terenu bi prestigla "večitog" rivala.

"Zadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem. Oporavio sam se i sada razmišljam samo o igri. Utakmica protiv OFK Beograda u prošlom kolu nije pokazala naše pravo lice i verujem da ćemo u narednom kolu pružiti mnogo više. Svaki derbi je priča za sebe, posebno u situaciji u kojoj svi znamo koliko taj meč može da nam donese", kazao je Lazović.

On je rekao da će jedna od prednosti Zvezde biti i golman Boban Bajković, koji je protiv OFK-a u prošlom kolu spasao njegovu ekipu.

"Sa nekoliko odličnih intervencija, Bajko nas je bukvalno spasao i omogućio nam da i dalje budemo u šampionskoj trci. Drago mi je zbog njega, jer svi znamo koliko je on bitan za nas i kao igrač i kao ličnost. Mnogo puta je dokazao da ima veliki kvalitet i po mom mišljenju, radi se o najboljem golmanu u Srbiji", rekao je Lazović.

Zvezda će gostovati Partizanu u subotu od 19.30. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP