Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DUGOVI

„Leđea“ Zvezdi: Dajte pare, dobićete dresove!

Autor: G. Anđelković | 04.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

I kad ide dobro u rezultatskom smislu, sa “Marakane” svakodnevno stižu loše vesti! Ovoga puta Zvezda se u jednom danu suočila sa dva goruća problema. Prvi se tiče Agrobanke, a drugi “Leđee”.

Došlo mu da iscepa opremu: Mladenović

Došlo mu da iscepa opremu: Mladenović

Agrobanka je blokirala račun Crvene zvezde zbog ogromnog duga od 1.223.757.166 dinara, to jest oko 10,7 miliona evra!


- Tačno je da je klupski račun blokiran za taj iznos - potvrdio je informaciju “Mocart sportu” generalni sekretar crveno-belih Stefan Pantović i za naredne dane najavio sastanke na kojima bi trebalo da budu postignuti dogovori o reprogramu duga.

Osim ovoga, crveno-bele su dodatno razbesneli predstavnici sportske opreme “leđea”, sa kojima je ovog leta potpisan ugovor o sponzorstvu. Poznato je da su na “Marakani” najavili raskid ugovora sa ovim proizvođačem opreme zbog, kako su naveli čelnici Zvezde, “lošeg kvaliteta i kašnjenja u dostavi”.

- „Leđea“ želi da napomene da je u pitanju kompanija koja je, osim Crvene zvezde, sponzor mnogih fudbalskih klubova širom sveta i do sada se niko nije žalio na usluge, kao ni na kvalitet naših proizvoda - oglasili se se Italijani, a preneo “Telegraf”.

- Na osnovu vesti koje su se pojavile u vezi sa nezadovoljstvom Crvene zvezde i poslovanjem naše kompanije, možemo da kažemo da su informacije nepotpune i netačne. “Leđea” je svoj deo ugovora koji se tiče proizvodnje obavila na vreme i još uvek čeka na isplatu finansijskih obaveza, tako da je za nedostatak robe u Srbiji isključivo odgovorna Crvena zvezda.
“Leđea” je uradila sve što je potrebno kako bi ispoštovala svoje obaveze i očuvala dobru poslovnu saradnju, a sada trpi posledice grešaka koje je načinio drugi potpisnik ugovora - stoji još u saopštenju “Leđee”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP