Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZAMENA ZA DŽERARDA

Liverpul bi Kokea! (VIDEO)

Autor: M.R | 09.01.2015 - 10:17:00h | Komentara: 0

Fudbaler Atletika igra odlično ove sezone, a menadžer “crvenih” Brendan Rodžers smatra da bi upravo Koke bio idealna zamena za legendarnog kapitena.

pp

Korača ka "Enfildu": Koke | Foto: Profimedia.rs

Stiven Džerard je ostavio “Enfild” u suzama. Navijači Liverpula još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da će na kraju sezone ostati bez legendarnog kapitena. Džerard je uradio mnogo za klub, tuga je velika, ali menadžer Brendan Rodžers ima “keca” u rukavu. Liverpul je spremio transfer bombu, na “Enfild” bi mogao da stigne Koke! Vezista Atletika iz Madirda, jedan od najvažnijih članova šampionske generacije crveno-belih želja je gotovo svih jačih ekipa iz Engleske. Mediji na Ostrvu već nekoliko dana bruje o tome da je Koke veoma blizu Liverpula. I pored toga što Mančester junajted i Čelsi mogu da mu ponude više novca, odlični vezista se odlučio za crveni dres. Odlaskom Stivena Džerarda mesto lidera, i udarne igle ovog tima je upražnjeno a Koke bi mogao da bude idealno rešenje.
Šta će na sve ovo reći Čolo Simeone? Iz šampionskog tima su otišli Dijego Košta i Tibo Kurtoa, a mnogi stručnjaci kao najveći uspeh argentinskog stručnjaka vide upravo ostanak Kokea! Prvi udari Barselone i Reala su odbijeni, ali teško da će reprezentativac Španije još dugo ostati na “Kalderonu”. Čini se da je dosegao maksimum, vreme je za neki viši nivo.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP