Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BANE IVANOVIĆ:

Ljajić mora da bude uz nas!

Autor: P. Milovanović | 08.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Kvalifikacije za EVRO 2016. godine u Francuskoj zakucale su i na srpska vrata, opasno su se primakli mečevi sa Jermenijom (11. oktobar) i Albanijom (14. oktobar), ali ono što zabrinjava jeste kakva je zaista atmosfera u taboru „orlova“, i da li je sve tako idilično kao što se čini na prvi pogled!?

Reprezentativci  Srbije na  jučerašnjem  treningu

Reprezentativci Srbije na jučerašnjem treningu | Foto: Marko Metlaš

Adem Ljajić i Neven Subotić trebalo je da čine okosnicu moćnog tima, ali ih je novi selektor Advokat ko od šale „precrtao“ zarad mira u kući, uz obrazloženje da nisu dovoljno posvećeni nacionalnom timu i da nam kao takvi ne trebaju.


Posle toga u javnost je procurilo da je došlo do sukoba Ljajića sa kapitenom Ivanovićem, te da je vedeta Rome zbog toga završila reprezentativnu priču. Štoper Čelsija objasnio je novinarima na okupljanju u Pazovi šta je prava istina u „slučaju Ljajić“.

- Nije bilo sukoba sa Ademom, bilo je razgovora posle meča sa Francuskom. Postoje istinite stvari koje su se pojavile u medijima, ima i onih koje su netačne. Adem i ja smo popričali pred mnogo ljudi, tako da nema šta da se krije - objašnjava Ivanović.

Saigrači su na Ademovoj  strani

Saigrači su na Ademovoj strani | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Na pitanje da li je njegov razgovor sa Ljajićem uticao da fudbaler Rome digne ruke od reprezentacije, Bane je odgovorio:
- Mislim da ne. Reprezentacija nije ničije vlasništvo, niko ne odlučuje o tome ko će da igra. O pozivu igrača odlučuje samo selektor. Adem ima neverovatan kvalitet. Mora da bude sa nama u ovom trenutku. Da se ja pitam, mnoge stvari ne bi izgledale ovako, ali dobro je što se ne pitam i što samo radim svoj deo posla. Nisu bitni ni Bane ni Ljajić, bitno je da Srbija pobedi Jermeniju i Albaniju i da na pravi način otvori kvalifikacije - poručio je Ivanović.

„Orlovi“ kvalifikacije počinju u Jerevanu, mestu gde smo 2007. žestoko podbacili i odigrali mršavih 0:0, što nas je kasnije skupo koštalo jer se nismo plasirali na EVRO 2008. Ivanović je i tada bio deo tima, a sada o istom rivalu kaže:

- Tada smo žestoko razočarali, bili smo nadigrani zbog specifičnih uslova i nadmorske visine. Sada moramo da budemo spremni na sve to, jer uspeh u kvalifikacijama će zavisiti od naših partija i bodova na strani - zaključio je Ivanović.
Poslednji komentari
  • rocky Vreme: 09.10.2014 22:39h

    E moj Bane dobri sine nisi iskren ili ako vec tako mislis kao sto govoris onda si morao da porazgovaras sa advokatom i objasnis mu sustinu problema i zbog cega nije pozivan kod Mihe i da ga pozove jos jednom i da pokaze da stvarno hocxe da igra a ne kao sto je Miha govorio

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP