Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RASKINULI SARADNJU

Ljajić "otkačio" Ramadanija?

Autor: Mondo | 04.08.2013 - 10:21:00h | Komentara: 0

Italijani pišu da je Adem Ljajić raskinuo saradnju sa Falijem Ramadanijem. Razlog? Verovatno igračeva želja da što pre pređe u Milan. Novi agent mu je Mladen Furtula.

Džaba mu dva gola Interu: Adem Ljajić

Adem Ljajić | Foto: FoNet / EPA

Ako su izveštaji koji stižu iz Italije verodostojni, Adem Ljajić promenio je menadžera.
Razlog?
Najverovatnije se srpski fudbaler na ovaj potez odlučio nezadovoljan time što "stoje" pregovori između Fiorentine i Milana. Do danas, Ljajića je predstavljao ovde veoma poznati Fali Ramadani, a Italijani pišu da se mladi vezista odlučio da ga ubuduće zastupa Mladen Furtula.
Ramadani ima veoma jake veze u Firenci, pa je pretpostavka da Ljajić nije bio zadovoljan ulogom koju njegov menadžer ima u pregovorima sa Milanom.
Italijanski mediji navode da je posle ove "promene", Milan poslao ponudu od deset miliona evra za Ljajića, nakon što je Dela Vale glatko odbio onu od osam. Ipak, svestan da će naredne sezone Ljajić biti slobodan igrač, a još besan što je tako izgubio Rikarda Montoliva (otišao baš u Milan), Dela Vale je u četvrtak postavio ultimatum Ljajiću:
"Ili potpiši produžetak ugovora ili ćeš biti prodat".
Sastanak je trebalo da bude održan početkom naredne nedelje, a u nameri da ga zadrže, navijači Fiorentine su u utakmici sa Gazijantepom u više navrata skandirali:
"Potpiši, potpiši, potpiši, potpiši", kada god bi Ljajić imao loptu.
On se za poluvreme na terenu "upisao" golom i asistencijom, s tim da je i prvi pogodak u pobedi od 4:1, Viola postigla posle njegovog šuta i odbijene lopte.
U isto vreme, navijači Milana na YouTube uveliko kače snimke dobrodošlice Ljajiću... On ima 21 godinu i u Fiorentinu je došao 2010. godine, iz Partizana, za nepotvrđenu sumu od osam miliona evra. Ljajić se u Firenci obreo nakon što nije prošao probu u Mančester Junajtedu.
Te 2010. godine, ser Aleks Ferguson poslao je avion po Ljajića i Zorana Tošića, ali je posle dve nedelje odlučio da ponudi ugovor samo Tošiću.
Ljajić je za Partizan odgirao 57 utakmica i postigao 12 golova, dok je Fiorentinu igrao 87 puta i bio strelac 16 pogodaka, od čega čak 12 prošle sezone.
On ne nastupa za reprezentaciju Srbije zbog toga što je odbio da peva himnu, a to je bio jedan od ultimativnih uslova koje je pred svoj dolazak igračima (i Savezu) postavio i dalje aktuelni selektor "orlova" Siniša Mihajlović.
Mihajlović i Ljajić sarađivali su u Fiorentini u sezoni 2011/12, kada je Ljajić dobio priliku da igra redovno i izvodi prekide, ali je morao i da trpi kritike Mihajlovića, koji mu je govorio da skrati kosu, prestane da jede čokoladu i smanji igranje video igrica u slobodno vreme.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP