Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIŠTA OD POVRATKA ADEMA MEĐU „ORLOVE“

Ljajić prokockao dres Srbije!

Autor: P. Milovanović | 29.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 9

Adem Ljajić je završio reprezentativnu karijeru! As Rome po kvalitetu nesumnjivo zaslužuje mesto čak i među startnih 11, ali su mu vruć temperament i poroci zatvorili vrata nacionalnog tima, bar dok je Tomislav Karadžić predsednik Fudbalskog saveza Srbije!

Vruć temperament  ga skupo košta:  Adem Ljajić

Vruć temperament ga skupo košta: Adem Ljajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih FSS-u, Tole je posle meča sa Francuskom održao sastanak sa najiskusnijim reprezentativcima Srbije, na kojem je pala odluka da momak rodom iz Novog Pazara, koji ne podnosi autoritete, više ne bude pozivan među „orlove“. Razlog - remećenje atmosfere! Samim tim, najava novog selektora Radovana Ćurčića da će razgovarati sa Ljajićem i pokušati da ga vrati definitivno ne pije vodu.


Uvek u sukobu sa trenerima

Siniša Mihajlović je Adema odstranio iz reprezentacije posle meča sa Španijom, kada je Ljajić odbio da peva himnu, što je prethodno prihvatio potpisavši pravilnik o ponašanju. Od Rosija je dobio batine na meču sa Novarom jer mu je ironično aplaudirao posle izmene.

Nije tajna da su se kapiten Branislav Ivanović i Adem Ljajić posvađali posle prijateljskog meča sa Francuzima 7. septembra, u kojem je talentovani Adem šansu dobio tek u 87. minutu, što mu je i te kako zasmetalo, s obzirom na to da ne želi da greje klupu drugim igračima, od kojih zna više o fudbalu. Na pomenutom sastanku, većina reprezentativaca se složila da Ljajiću sa takvim ponašanjem nije mesto među najboljim fudbalerima Srbije, i da kvalifikacije za EVRO 2016 u Francuskoj treba da iznesu bez njega.

Ljajića je precrtao i bivši selektor Srbije Dik Advokat. Holanđanin je na prvom treningu bio fasciniran Ademovim fudbalskim umećem, ali ga je (ne)zalaganje na treningu dvostruko više razočaralo. Navodno, Ljajić se ponašao nadmeno i nezainteresovano, igrao se fudbala, umesto da se trudi i gine za svaku loptu ne bi li se u žestokoj konkurenciji na sredini terena i u napadu izborio za status startera. Ubrzo je usledio sukob s kapitenom Ivanovićem, pa je presečeno da je Ljajić završio sa Srbijom.

Adem, kome su samo 23 godine i pred kojim je blistava klupska karijera, voli izlaske i noćni život, što je strogo zabranjeno kod svih trenera i selektora. Poslednji gaf je napravio sredinom nedelje u Moskvi, kada je, prema pisanju ruskih medija, u društvu Miralema Pjanića i još nekih igrača Rome uhvaćen u striptiz baru „Egoist gold“.
Prava je šteta što paklen igrač kakav je Adem nije uspeo da se fokusira isključivo na teren.
Poslednji komentari
  • Kuki Vreme: 29.11.2014 09:26h

    Ne razumem ovaj narod,zasto se uvek grabi za trulu jabuku,valjda zato sto je ne prskana..??

  • adi np Vreme: 29.11.2014 10:35h

    sto da gubi zivce momak, i onako reprezentacija u doglednoj buducnosti nema sta da trazi na medjunarodnoj sceni kao ni nasi domaci klubovi ... neznam zasto bi se ko oko toga nervirao a posebno ne on

  • Haris Vreme: 29.11.2014 11:00h

    Dok je mafijas Tomislav Karadzic na celu FSS, Adem Ljajic se NECE ODAZIVATI pozivima u reprezentaciju, to ti je jasno rekao !

  • Gile Vreme: 29.11.2014 11:18h

    Adem i ne treba da igra za reprezentaciju jer mu nije mesto u najgoroj fudbalskoj druzini u Evropi, Ljajic zasluzuje mnogo bolje i kvalitetnije. Kako vrse selekciju fudbalera takva je i reprezentacija. Svu srecu zelim Ljajicu u nastavku blistave karijere.

  • buco Vreme: 29.11.2014 12:45h

    kuki,sad izadje da ste vi zdrava srbska jabuka,e vala i jeste,samo sto ste vi divljaka. Pa nije valjda lud da igra za 1000 dinara.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP