Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LUDNICA U RIMU

Ljajića proganja seksi Italijan(ka)!

Autor: Z. R. - P. M. | 15.01.2015 - 20:36:00h | Komentara: 0

Psihopata juri Adema! Pravi haos nastao je juče u Rimu, a u centru pažnje, ni kriv ni dužan, našao se Ljajić!

Adem Ljajić

Adem Ljajić | Foto: Profimedia

As Rome i srpski reprezentativac nakratko je bio žrtva nesvakidašnje prevare nakon što je anonimni obožavatelj, ili obožavateljka, napravio pravu pometnju u kojoj će, posle svega, biti posla i za tamošnju policiju.


Usred dana, “Tutomerkato” magazin objavio je ljubavnu ispovest izvesne Anđelike Riolo (navodno, foto-modela i blogerke), koja se predstavila kao aktuelna devojka našeg fudbalera i tom prilikom iznela niz pikanterija iz njihove navodne emotivne veze. Ona je uspela da nasamari novinara pomenutog magazina i pored činjenice da je Adem već godinu dana u vezi sa Srpkinjom Marinom Zečević.

Uz lažni intervju osvanula je  fotografija  izvesne  Anđelike  Riolo

Uz lažni intervju osvanula je fotografija izvesne Anđelike Riolo


“Tutomerkato” je čak objavio i fotografiju osobe koja se hvalila kako je Adem savršen u krevetu, kako mu daje ocenu “deset plus”. Anđelika je otkrila koliko se ona i Adem vole, da su zaljubljeni do ušiju i da mu rado kuva, ali i da ne voli “groznu srpsku muziku, koju sluša”. Opširan intervju je ilustrovan fotografijom zanosne Italijanke, seksi cice izraženih oblina, ali se na kraju ispostavilo da je zapravo reč o krađi identiteta i ispovesti koju može da osmisli samo bolestan um. Izmišljena priča je brzo došla do Ljajića, koji je alarmirao čelnike Rome, tekst je skinut sa onlajn izdanja magazina, a sam Adem je ekskluzivno za “Alo!”, rekao:

Adem sa pravom devojkom Marinom

Adem sa pravom devojkom Marinom


- Šokiran sam, ne znam šta drugo da kažem! Zamolio sam ljude iz Rome da odmah reaguju i spreče dalje širenje dezinformacija. Iz kluba su pozvali novinare koji su napravili i objavili ovu neverovatnu priču da intervju momentalno obrišu i zaustave njegovo dalje preuzimanje, jer je sve izmišljeno. Ne znam ko je ta osoba, niti sam ikada u životu imao kontakt sa njom. U stvari, niko ne može ni da zna da li je to muškarac ili žena. Moja devojka je Marina, i to je jedina istina!

Osoba koja je lažnim predstavljanjem pokušala da naudi Ljajiću je redakciji slala fotografije odrađene u fotošopu, pa se na jednoj od njih Adem nalazi u zagrljaju virtuelne devojke, pod imenom Anđelika. Očigledno, “intervju” je rađen mejlom ili preko Fejsbuka, pa novinarima na prvu loptu ništa nije bilo toliko sumnjivo. U svakom slučaju, sve ovo je moglo da nanese velike privatne i profesionalne probleme Ljajiću, ali, na sreću, mnogo veći skandal je sprečen.
Policija pokušava da utvrdi identitet osobe koja je napravila pravu pometnju u italijanskim medijima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP