Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROBLEMI ZA SJAJNOG FUDBALERA ROME

Ljajićevi srpski kostobrani lete u kantu za đubre!

Autor: V. Nestorović | 02.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Adem Ljajić blista u dresu Rome, ali će morati pod hitno da promeni jedan deo sportske opreme ukoliko ne želi da završi na ratnoj nozi sa tifozima „vučice“.

Daje golove, ali mora  da zaboravi na  Fjorentinu: Adem  Ljajić

Daje golove, ali mora da zaboravi na Fjorentinu: Adem Ljajić | Foto: AP

Naime, srpski fudbaler je u meču sa Bolonjom kada je i bio strelac, uslikan sa kostobranima koji na sebi imaju srpsku trobojku, ali i grb bivšeg kluba Fjorentine, za koji je igrao prethodne tri sezone pre nego što se preselio u italijansku prestonicu. Nakon susreta, Ademu je od uprave kluba, ali i kapitena Frančeska Totija „naređeno“ ili predloženo, kako vam je draže, da promeni sporne kostobrane, odnosno da se nikada više ne pojavi u njima na stadionu rimskog kluba.


Tri gola u četiri meča za Romu

Adem Ljajić se pokazao kao pun pogodak za ekipu Rome. Srpski fudbaler je u četiri meča u dresu „vučice“ postigao tri gola, od čega poslednji protiv Bolonje.

U Romi je inače običaj da se ovaj deo opreme izrađuje specijalno za svakog fudbalera, kako bi mogao da ih ukrasi nekim ličnim detaljem, kao što je recimo zastava zemlje iz koje dolazi, dok je grb kluba obavezan. Ostaje da se vidi hoće li nesuđenom srpskog reprezentativcu Ljajiću do narednog kola uspeti da dostave kostobrane koje će odobriti uprava i navijači i hoće li kao i na onima iz Firence biti srpska trobojka.

Kostobrani su urađeni  specijalno za Adema

Kostobrani su urađeni specijalno za Adema


Podsećanja radi, prošle godine je izbio veliki skandal kada je navodno Muntari iz Milana uslikan za vreme meča, jer je izgledalo kao da ispod čarapa na kostobranima nosi obeležja Intera, ali su čelnici kluba brzo demantovali ovakve navode. Iako je već krenula lavina uvreda od strane navijača na društvenim mrežama. Ljaić je u Romu prešao za 11 miliona evra, a ono što je interesanto, jeste i činjenice da su čelnici „vučice“ nazvali i selektora Srbije Sinišu Mihajlovića kako bi se raspitali o 22-godišnjem fudbaleru, koga je prvi strateg „orlova“ u tom razgovoru nahvalio.

Miha je nahvalio Ljajića  čelnicima Rome, ali ga neće  vraćati u tim dok ne pristane  da peva himnu

Miha je nahvalio Ljajića čelnicima Rome, ali ga neće vraćati u tim dok ne pristane da peva himnu | Foto: AP

Adem Ljajić ne igra za nacionalni tim otkako ga je preuzeo Miha, jer ne želi da peva himnu „Bože pravde“, a ukoliko jednog dana promenimo selektora, nema sumnje da bi eventualni povratak sjajnog igrača Rome i te kako značio selekciji Srbije u narednim kvalifikacijama. Naravno, pokušali smo da dođemo do komentara i Adema Ljajića i njegovog oca, ali nakon što je izbačen iz reprezentacije, bivši igrač Partizana i Fjorentine je prekinuo sve kontakte sa srpskim medijima.
Poslednji komentari
  • semir Vreme: 02.10.2013 10:43h

    tako je i adem na kostobranima napisao inicijale svojih drugova..

  • boby Vreme: 02.10.2013 23:26h

    Nikada ne mesati sport i politiku,a ako cemo pravo i pola Srba ne zna himnu napamet a kamoli da je odpeva kako treba,ili ajde ovako:Da li Zlatan Ibrahimovic zna himnu Svedske,cisto sumnjam,ponavljam politici nije mesto u sportu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP