Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ISPLATA

Lova stiže pred derbi sa Zvezdom!

Autor: | 10.05.2013 - 07:45:00h | Komentara: 0

Suočeni sa ozbiljnim nasrtajem Zvezde u borbi za šampionsku titulu, fudbaleri Partizana muče se i sa besparicom, pošto već četiri meseca nisu primili ni dinara!

Igrači Partizana

Igrači Partizana | Foto: M. Đurica

Naravno, niko od njih o tome ne želi javno da priča, ali je činjenica da i u Humskoj, kao i kod većine superligaša, opasno gori kada su u pitanju finansije. Kada se na sve to pridodaju i neubedljive partije u prvenstvu i smena trenera Vermezovića, jasno je da novom šefu struke Vuku Rašoviću nije nimalo lako da motiviše fudbalere.


Problemi su poprilični, a predsednik Dragan Đurić pokušava da ih reši tako što već dva dana obija pragove banaka kako bi podigao kredit i isplatio dugovanja. Problem je i to što se potraga za kreditom odužila i što će rok do subotnjeg meča sa Radničkim u Kragujevcu teško biti ispoštovan. Dakle, crno-beli nezadovoljni idu na gostovanje...

FK Partizan

| Foto: FoNet

Ipak, s obzirom na to da je narednog vikenda večiti derbi, koji će verovatno odlučiti šampiona Srbije, realnije je da tek u tu utakmicu crno-beli uđu punih džepova i da pokušaju da na svom stadionu u Humskoj sačuvaju šampionsku titulu, koja već pet godina uzastopno krasi njihove vitrine.

Zimus se pretilo štrajkom!
Podsetimo, i zimus, pred Novu, godinu pojavio se problem zbog neisplaćenih zarada u Partizanu, a neki fudbaleri su tada zapretili da će bojkotovati prozivku ako izostane uplata. Ipak, rukovodstvo crno-belih je tada ispunilo obećanje, pa je nekakva „crkavica” legla na račune igrača oko 31. decembara 2012. godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP