Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ĆIRO BLAŽEVIĆ

Ludačka košulja za onoga ko zabranjuje Srbima da kupe kartu!

Autor: D. Ostojić | 23.02.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Odluka hrvatskog fudbalskog saveza da zabrani prodaju karata za meč sa Srbijom (22. marta na “Maksimiru”) svima koji nisu hrvatski državljani šokirala je i nas, ali i neke Hrvate. Zagrebački ombudsman je za “Alo!” juče rekao da bi zbog ovoga neko morao pred sud u Strazburu, a čuveni trener Miroslav Ćiro Blažević pametnu glavu koja je to smislila poslao bi u ludnicu.

Ćiro Blažević

Ćiro Blažević | Foto: Reuters

- Pa, ljudi moji, odmah bi mu trebalo obući onu belu ludačku košulju i u ludnicu, taj nije normalan - kao iz topa će Ćiro u razgovoru za “Alo!”.
Odmah potom Blažević bez pitanja nastavlja...


- To je neviđena glupost! Pa ne može tako da se radi... Ne sme se ni Srbima zabranjivati da gledaju svoje fudbalere, a pogotovo, da ne pričamo, da Hrvati nisu ni Japanci, Kinezi, Rusi, Francuzi... Znači ni oni ne smeju da gledaju meč?! Ponavljam - glupost!

Hrvatski navijači

Hrvatski navijači | Foto: AFP

Ipak, Ćiro ne želi da veruje u sve ovo. Ima svoju teoriju...
- Mora da ste vi Srbi sve to smilili.... Ha-ha... Joj, znam vas ja, majstori ste propagande - kroz smeh će nam “trener svih trenera”.


A kada smo mu rekli da je vest iz “Večernjeg lista”, ponovo kroz smeh dodaje:
- Mora da im je neki Srbin podvalio!

Za kraj, Blažević kaže da se nije gurao u redu za karte koje su planule za tili čas, ali da će gledati “orlove” i “vatrene”.

Simiša Mihajlović

Simiša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

- Ja da čekam u redu? Šta će meni karta?! Pa ja sam ih stvorio... Ko će meni da zabrani da uđem na taj meč, j***o bih mu i majku i oca - u svom stilu završava Ćiro uz ljubazno pitanje: “Treba li tebi, sinko, karta? Ako treba, samo kaži”.


Ljubazno smo se zahvalili!

Ćiro: Hrvatska će pobediti!

Ćiro nema dilemu po pitanju pobednika u prvom od dva meča Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.
- Hrvatska je bliža pobedi iz prostog razloga što ima veću koncentraciju kvaliteta u svom timu - otvoreno će Blažević.

Poslednji komentari
  • Zoran-Nemacka Vreme: 23.02.2013 09:57h

    Pa to samo ima u Nacistickim i fasistickim zemljama kao sto je xrvatska(namerno pisem malim slovom),oni su od demokratije udaljeni tri svetlosne godine,a jedan mali podatak,na ulaznicama za utakmicu sa nama,odstampali su njihov grb u boji,a nas u crno belo,po tome se vidi da nemaju postovanja prema protivniku,i po tome se vidi da su pravi Fasisti.

  • Velko Vreme: 23.02.2013 10:58h

    Kao u vreme HITLERA! Jevrejima zabranjen ulaz! To je i očekivalo. Ali šta je sa Srbima? Koja je NVO, velikih boraca "za ljudska prava" predala peticiju hrvatskoj ambasadi i protestvovala na Trgu republike?Nije li to povampirenje fašizma? Koji je poslanik uputio Evropskom parlamentu protest za ovaj rasistički gest? Ne oglašava se niko od naših političara kojima smo dali glas da Srbiji povrati dostojanstvo. Srpski duh i dostojansvo kolektivno su ubijeni. Probudite se ljudi. Ne dajte da vas svi nekažnjeno gaze!

  • indijana Vreme: 23.02.2013 11:34h

    Kakav kralj je Ciro!!

  • Bata Vreme: 23.02.2013 13:50h

    Poslednji mohikanac hrvatske. Svaka mu cast...legenda

  • mix Vreme: 24.02.2013 07:31h

    Ciro je legenda i covek koji je obisao svet i zna sta je normalan svet a ne morbidija sa Balkana.Slazem se, nazalost, da HR ima dosta bolji tim, posebno sredinu terena , pa i napad od nase selekcije koja je tek u formiranju. imamo mi mnogo talenta ali iskustvo HR reprezentacije i zrelost njenih igraca koji vecinom igraju u velikim klubovima Evrope, cini razliku. Ipak, sport je to, derbi je to a na derbijima nikad ne znas sta moze da se izrodi. Odnos u kvalitetu nije tipa "David vs Golijat" ali blagi autsajder , naravno, moze da iznenadi. Cironiju sve najbolje i neka nam dugo pozivi. Neka dodje na revans u Beograd, uvek je dobrodosao!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP