Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STIDI SE ZVEZDO

Luka Jović pištoljem nišani u Mihajla Ristića!

Autor: A. P. | 02.07.2015 - 10:41:00h | Komentara: 4

Taman kada pomislimo da je najslavniji klub na ovim prostorima dotakao dno i kada poverujemo da će krenuti putem stare slave, dobijemo ćušku od koje nam bride uši, a iskreni navijači Crvene zvezde saginju glavu i crvene.

Luka Jović

Mihajlo Ristić na nišanu | Foto: Instagram

Ovaj put na ogromnom razočaranju u crveno-belu porodicu možemo da zahvalimo onima od kojih smo najviše očekivali - Zvezdinoj deci. Klincima za koje smo mislili da će izvući klub iz bule. To su Luka Jović i Mihajlo Ristić. Luka je na svom profilu na Instagramu postavio fotku na kojoj se vidi ruka koja drži pištolj i nišani u Mihajla. Pitanja “Da li to zaista Luka nišani u Mihajla?” i “Da li je pištolj pravi?”, potpuno su nevažna i nebitna... Najvažnije pitanje na koje nam nažalost niko neće odgovoriti - Šta će oni još u Zvezdi?!

Dvojica vanserijski “talentovanih” igrača su propustila Mondijalito pravdajući se sumnjivim povredama i stavljajući klupske boje ispred reprezentativnih. A kada su “orlići” iz dalekog Novog Zelanda došli kući pevajući i sa peharom njih dvojica su mogli samo da gutaju knedle i kao što vidimo da se igraju sa oružjem.
Treba li spomenuti i to da Zvezda danas igra pritiv Kairata iz Kazahstana, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Nekad je otvaranje sezone u Evropi bio praznik koji su sa nestrpljenjem očekivale generacije Zvezdaša. A danas možemo da se radujemo ako se igrači međusobno ne poubijaju u hotelskim sobama i to za vreme karantina.
 
Poslednji komentari
  • Zaboravan Vreme: 02.07.2015 12:45h

    Setite se navijača partizana u jednom serijalu o navijačkim grupama gde grupa šmrče belo i njih 20 mlate pištoljima pred kamerama???

  • ns Vreme: 02.07.2015 13:31h

    kakav uzasan tekst nekog isfrustriranog novinara..... sačuvaj Bože ko nam sve piše po novinama. bolje vam ide pisanje o parovima i raznim droljama. ostavite više Zvezdu na miru! deca se zezaju plastičnim pištoljem a vi digli frku kao da su pucali jedan na drugog. verujem da je normalne novinare sramota ko su im sve kolege....

  • Delija Vreme: 02.07.2015 15:45h

    Najvažnije pitanje na koje nam nažalost niko neće odgovoriti... Ko li ovom novinaru daje za pravo da pise ovakve tekstove? Tebi nije ni vazno da li su to igraci zvezdi, ni da li je pistolj pravi, glavno pitanje ti je STA CE ONI U ZVEZDI? To sto oni nisu igrali za svetskom prvenstvu to je njihova stvar, a vi dovodite u pitanje njihove povrede. SLOBODNO NOVINARU OKACI OLOVKU O KLIN I STIDI SE. To su jos deca, a vi bezosecajni i bezdusni novidari ste i upropastili veliki broj talenata vasim neprimerenim i ogavnim laznim tekstovima.

  • ero Vreme: 02.07.2015 17:40h

    Novinar hoce malo ,slave, preko noci...a nije svestan kakvim se glupostima bavi..!!Smesno,zaista...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP