Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ANDERLEHT NE RAČUNA NA MILIVOJEVIĆA

Luka plaćen 2,7 miliona da sedi na tribini!

Autor: P. Vuković | 03.02.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Luka Milivojević, reprezentativac Srbije, najavljivan je kao veliko pojačanje Anderlehta prošlog leta. Uz Aleksandra Mitrovića, Belgijanci su polagali veliku nadu u bivšeg vezistu Crvene zvezde, koji je plaćen 2,7 miliona evra. Međutim, prođe januar, a njega nijednom nije bilo u prvom timu Anderlehta.

Luka Milivojević

Luka Milivojević | Foto: AP

Umesto da igra prvenstveni meč protiv Klub Briža (2:0) prošle nedelje, Milivojević je prekomandovan da igra za rezervni tim pred praznim tribinama. U 2014. godini se nije pojavio na prvenstvenim susretima, dok je prošle godine 13 puta bio na terenu. Trener Jon van der Brom pokušao je da objasni svoju odluku da ne stavi Luku u prvi tim.


- Milivojević se ne nalazi u životnoj formi. Mnogo nas je koštao, nema sumnje. Da li zbog toga moram drugačije da ga tretiram u ekipi? Svi imaju šansu da se dokažu na treninzima. Ono što tražimo su forma i svežina - rekao je Van den Brom, a prenosi belgijski „Njuzblad“.

Ranko Stojić, Milivojevićev menadžer, iz drugog ugla gleda na situaciju.
- Luka daje maksimum na treninzima i igrao je odlično za rezervni tim. Ali, trener donosi konačne odluke o tome ko će igrati, a ko ne. Možda on ima drugačija očekivanja. Luka je inteligentan igrač koji odlično prekida protivničke napade. Možda mu i treba vremena da se adaptira na belgijski fudbal, koji je daleko brži. Ipak, prve korake je već načinio. Borac je i vratiće se on. Odlazak nikako nije opcija - pojasnio je Stojić.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: AP

Bivši finansijer Rada ne vidi problem u visini transfera, ali naglašava da je možda vezista pod stresom.


- Moguće je da je Milivojević pod pritiskom. On je srpski reprezentativac i već na prvom nastupu bio je igrač utakmice. Pod stresom je - dodao je Stojić.

Mitrović: Belgijanci, da li moram da dam 50 golova?


I Aleksandar Mitrović, drugi srpski reprezentativac iz Anderlehta, s vremena na vreme je na udaru kritika medija, ali se nije dao upecati. Belgijanci su mu postavili pitanje koje je više bilo konstatacija da je gol protiv Briža prošle nedelje bio „tek prvi protiv nekog velikog tima“.
- Svaki gol se računa, zar ne?! Dobro je dati gol velikom rivalu. Znam da sam plaćen pet miliona i priznajem da ponekad osećam pritisak... Da li moram da postignem 50 golova?! Stručni štab nas podržava i deset golova na 15 utakmica koje sam postigao nije malo - odgovorio je Mitrogol.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP