Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DEBI

Lukas bodrio Timok!

Autor: P. Vuković | 19.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, osvojio je prvi bod kao predsednik prvoligaša Timoka! Tim iz Zaječara je gostovao u subotu ekipi Bežanije, a puleni popularnog folkera su uspeli da prigrabe remi (1:1), iako su dobar deo utakmice igrali sa igračem manje na otvaranju prvenstva.

Prestajao ceo  meč: Aleksandar  Vuksanović

Prestajao ceo meč: Aleksandar Vuksanović | Foto: Dušan Milenković

U svom prepoznatljivom stajlingu Aca se pojavio na tribini stadiona na Bežaniji, gde je u društvu čelnika domaćeg tima ispratio utakmicu. Često je ustajao sa sedišta, šetao okolo, ali je i stigao da se našali sa poznanicima sa kojima je gledao kako njegova ekipa odoleva naletima „lavova” u drugom poluvremenu.


Poznato je da je Lukas veliki ljubitelj fudbala, član je Skupštine Crvene zvezde, tako da ne znamo na čijoj bi strani bio - da li bi srce prevagnulo ili posao da se kojim slučajem sretnu Zaječarci i Beograđani. Svakako, cilj mu je da od Timoka napravi stabilnog prvoligaša, a onda, ko zna, možda jednog dana i krene u operaciju „Superliga”.

>>> U prvoj utakmici od kako je došao na čelo Zaječaraca, Lukas osvojio bod, i to sa igračem manje (1:1)

U prvoj utakmici od kako je došao na čelo Zaječaraca, Lukas osvojio bod, i to sa igračem manje (1:1) | Foto: Dušan Milenković


- Posao nisam shvatio direktorski, nego radnički i udarnički, jer želim da u Timoku načinim velike korake. Cilj nam je da se ubrzo plasiramo u Superligu, ali i da u Zaječaru napravimo rasadnik mladih talenata - rekao je nedavno Lukas.

Istina, Timok ima uslove na kojima bi pozavideli pojedini superligaši: četiri pomoćna terena, jedan glavni, kao i podršku grada Zaječara da se napravi jak klub na duže staze.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP