Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEVEROVATNE PRIČE BRAZILSKIH FUDBALERA KOJI SU SADA MILIONERI

Majka umalo abortirala Silvu!

Autor: V. Nestorović | 29.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbalski milioneri iz blata. Naravno, za Tijago Silvu, Danija Alveša i Dantea sada svi znaju, igrači Pari Sen Žermena, Barselone i Bajerna spadaju među najbolje fudbalere na svetu, tako su i plaćeni, ali na početku sudbina im i nije bila toliko naklonjena.

A, sada diže  pehare: Tijago Silva

A, sada diže pehare: Tijago Silva | Foto: Profimedia

Naime, Silvini roditelji su bili toliko siromašni, da je njegova majka htela da abortira, jer nisu imali dovoljno hrane ni sebe da prehrane, a kamoli još dete.
- Nikad neću zaboraviti kako sam trudna plakala i govorila da moram da abortiram jer smo siromašni, ali mi moj otac nije dopustio, govoreći da je to greh. I tako se rodio Tijago - objašnjava njegova majka Angela.


Daleko od toga da je za budućeg igrača Pari Sen Žermena detinjstvo bilo idealno, pogotovo kada se uzme u obzir da je rođen u Santa Kruzu, jednoj od zloglasnijih favela u Riju.

Prodao konzolu da  bi otišao na probu:  Dante

Prodao konzolu da bi otišao na probu: Dante | Foto: Profimedia


- Svaki put kada bih došao kući živ, zahvaljivao bih Bogu. Pucnjava i policijske racije su bile uobičajne. Što se tiče klope, meso i nismo puno viđali, ali zato mi je do kraja života dosta graška i pirinča - objašnjava Silva.
Kada je u pitanju njegov saigrač iz brazilske reprezentacije, Dani Alveš, njega verovatno nikada nećete moći da vidite kako jede lubenicu. Jednostavno, on je svako jutro ustajao u pet ujutru i zajedno sa ocem sadio lubenice.

- Ponosan sam na svoju životnu priču. Ustajali smo rano svako jutro i išli okopavati njivu sa svojim ocem. To je bio težak, ali pošten posao - ističe Alveš.

Barselona ne  bi bila ista  bez njega

Barselona ne bi bila ista bez njega | Foto: Profimedia


Dante iz Bajerna je već malo bolje stajao nego Alveš i Silva, majka mu je bila zaposlena u supermarketu, ali kada ga je nižerazredna Matsubara pozvala na probu, nije imao para da otputuje 2.000 kilometara na jug. Zato je prodao jedino što je imao vredno u tom trenutku, konzolu za igranje, i kupio kartu u jednom smeru. Sve ostalo je istorija, usledila je selidba u Belgiju, Francusku i na kraju Bajern.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP