Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UPOZNAJTE KIRILA DOMUŠČIJEVA, PRVOG ČOVEKA RIVALA PARTIZANA

Mamin sin i heroj Ludogoreca!

Autor: M. Grujić | 29.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Navijači u Srbiji vrlo brzo će saznati ko je Kiril Domuščijev, mamin sin i čovek koji je zaslužan za renesansu Ludogoreca, Partizanovog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bugarski biznismen zaradio prvo milionče tako što je zajedno s bratom preuzeo fabriku „Balkan”, gde mu je majka bila direktor

Bugarski biznismen zaradio prvo milionče tako što je zajedno s bratom preuzeo fabriku „Balkan”, gde mu je majka bila direktor

Prvi čovek tima iz Razgrada već sa 30 godina je zaradio prvo milionče pošto mu je mama, koja je bila dugogodišnji direktor fabrike “Balkan” u Loveču, udelila savete i pomogla da zajedno sa bratom Georgijem privatizuje tu firmu.

Porodični privatizacioni fond “Progres” uzeo je udela u još mnogim bugarskim fabrikama, a 2004. godine Georgi i Kiril osnivaju i investicionu kompaniju “Advance properties”. Pametna ulaganja i ispravni potezi doveli su ga do toga da 2010. godine njegova ukupna imovina iznosi preko 500 miliona evra.

Predsednik Ludogoreca navikao na pehare

Predsednik Ludogoreca navikao na pehare


O fudbalu je dosta naučio od bivšeg predsednika Lokomotive Plovdiv Aleksandra Taseva, koji je kasnije ubijen. Zbog udela u firmi “Levski-Karina” imao je akcije u bugarskom fudbalskom gigantu Levski, ali zbog privrženosti prema CSKA, ušao je u Upravni odbor drugog giganta iz Sofije.
Posle godinu i po dana rada u CSKA, napustio je klub za koji navija i rešio da pokrene projekat sa Ludogorecom. On je klub iz Razgrada postavio na noge, za godinu dana ih uveo iz druge lige u prvu, a onda učinio nešto što nikome pre nije pošlo za rukom - osvojio je trostruku krunu u debitantskoj sezoni u elitnom društvu, a uspeo je i da odbrani titulu minule sezone.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP