Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JEDVA DOČEKALI

Maradona i Romario srećni zbog hapšenja u FIFA!

Autor: mozzartsport.com | 28.05.2015 - 08:48:00h | Komentara: 1

Fudbalska planeta drhti posle hapšenja visokih funkcionera FIFA u Cirihu, a opsežna istraga Ministarstva pravde SAD otkrila je niz sumnjivih radnji usko povezanim sa korupcijom i primanjem mita.

FIFA / Foto: Profimedia

FIFA / Foto: Profimedia

Samo nekoliko sati posle skandaloznih događaja stigle su i prve reakcije i to upravo sa adresa onih koji su prvog čoveka FIFA Sepa Blatera i njegove saradnike najviše kritikovali.
Legendarni asovi Romario i Dijego Armando Maradona sipali su so na otvorenu ranu i sladili se krahu Svetske fudbalske federacije rečima da su u pacovskom leglu pohapšeni kriminalci koji su već robijali u zatvoru.

Pripadnici FBI i švajcarske policije zaplenjuju dokumentaciju FIFA

Pripadnici FBI i švajcarske policije zaplenjuju dokumentaciju FIFA | Foto: Profimedia

 
"Švajcarska policija danas je deratizirala pacovsko leglo u kojem su uhapšeni brojni visoki funkcioneri FIFA. Mnogi korumpirani kriminalci koji su već dosta naudili fudbalu, uključujući i jednu od najvećih zemalja na svetu. Govorim o bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Brazila Hoze Marija Marinu, jednom od pacova koji je dugo uništavao fudbal", poručio je Romario, koji je prošle godine izabran za senatora Brazila većinskim odabirom građana.

Pljunuo na  predsednika FIFA:  Romario

Pljunuo na predsednika FIFA: Romario | Foto: AP

 
"Marin je čovek koji je zajedno sa predsednicom Brazila Dilmom Rusef ugostio celu planetu na Mundijalu prošle godine. Žao mi je što ga policija Brazila nije uhapsila, ali dobro je što je neko to učinio", poručio je Romario, koji je jednom prilikom čak poručio da bi Marina trebalo osuditi na stogodišnju kaznu zatvorom.

Dijego Armando Maradona

Dijego Armando Maradona | Foto: Profimedia

S druge strane Dijego Maradona govorio je o sve glasnijim porukama da su Mundijali 2018. u Rusiji i 2022. u Kataru izglasani posle prave korupcijske akcije i da se takmičenja koriste za pranje para.

"To su ljudi koji mrze fudbal i transparentnost. Oni su odavno poznati kao takvi, ali i ova hapšenja neće ništa bitno promeniti", poručio je El Pibe, koji je odmah dodao:
"Pričao sam o ovome i ranije, ali su govorili da sam lud. Pričao sam da moraju da prestanu da 'peru' pare i 's..u' po ljudima. Nemaju nimalo poštovanja prema igri i dobro je što se ovo desilo".
Poslednji komentari
  • MIKI Vreme: 28.05.2015 14:41h

    Predriblaćeš ti i to legendo!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP