Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAVIJAČI SA „ENFILDA“ OSULI DRVLJE I KAMENJE PO SRBINU

Markec najgori u Liverpulu!

Autor: D. Ostojić | 30.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Posle medija sa Ostrva, koji žestoko kritikuju Lazara Markovića (20) zbog igara koje pruža u Liverpulu, mladog Čačanina su posle gradskog derbija sa Evertonom (1:1) na zub uzeli i navijači „crvenih“. Od 13 igrača koji su nastupali protiv „karamela“, Markec je daleko najslabije ocenjen od strane, možda i najboljih i najvernijih navijača na svetu!

Posle medija, Lazara su  potkačili i navijači

Posle medija, Lazara su potkačili i navijači | Foto: Profimedia

Sa druge strane, naš poznati trener i bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović staje u odbranu napadača Liverpula i veruje da je samo pitanje trenutka kada će brzonogi Lazar ponovo biti onaj stari.


- Stvarno ne znam zašto su Englezi toliko kivni na Lazara. Kao da je on prvi igrač koji je promenio sredinu i nije se uklopio u novi stil igre. Dečko je mlad, ima samo 20 godina, trebalo bi da ga istrpe malo - staje Drlović u odbranu našeg reprezentativca.

Lazar Marković doveden je kao veliko pojačanje u Liverpul ove godine iz lisabonske Benfike, ali nije uspeo da se dokaže navijačima jednog od najtrofejnijih timova Engelske, barem kada je start sezone u pitanju. Zbog toga je dobio svega 33 plusa i 207 minusa za nastup protiv Evrtona, a bilans kod najbolje ocenjenog Adama Lalane bio je - 291:21.

- Navijači bi uvek voleli da svi igrači voljenog tima daju sve od sebe, na svakom meču. Ne praštaju nikom, pa ni Lazaru. Međutim, mislim da su od njega u ovom trenutku imali prevelika očekivanja. Tek je došao, nije bio standardan... Kada poveže dva-tri cela meča, verujem da će da im se svidi. Dečko vredi, siguran sam - dodaje Ljubinko.
Za kraj, Drulović kaže i da je ovaj tim Liverpula mnogo slabiji od prošlogodišnjeg.

- Nema Suareza, a navijači Liverpula su navikli da on povuče ekipu kada loše ide. Markoviću je sigurno teško da igra sa Balotelijem, svi znamo kakav je Italijan. Međutim, ponavljam, verujem u Lazara - zaključuje naš sagovornik.

Markec će biti dobar u dresu reprezentacije!


Pitali smo Drulovića i da li bi slabe partije i mala minutaža Markovića u Liverpulu mogle da utiču na njegove igre u dresu reprezentacije Srbije?
- Ne verujem! Lazar je karakter i veliki borac, kako na terenu, tako i van njega. Za Srbiju uvek igra srcem i zbog toga mislim da ga po tom pitanju ništa ne može omesti. Naprotiv, verujem da će kroz nastupe u reprezentaciji pokušati da dokaže da je dostojan i dresa Liverpula - ojašnjava Ljubinko.

Poslednji komentari
  • Zlatko Vreme: 30.09.2014 09:38h

    Marke? To je realnost. On je produkt trgovine "sposobnog" menadžera. Nisu kivni na Markeca navijači Liverpula bez razloga, osim dobre brzine pogledajte realno njegove kvalitete kao fudbalera. Niže od proseka! Posle Enfilda, mali ide za Tursku, nakon toga Kina ili Koreja. To je realni domet.

  • bane Vreme: 30.09.2014 15:31h

    Partizanov AS! pa sada nevalja ! Vratice se on kod nikolica na doskolovanje , bice od njega igrac!

  • goran Holand Vreme: 01.10.2014 01:32h

    Da su znali pravu istinu u Liverpoolu da kupuju ATLETICARA a ne fudbalera sada bi on i dalje gulio krompir po Portugalu! Decko nista nije znao ni u Srbiji da se nelaemo.Mitrovic za njega profesor fudbala!

  • grobarce Vreme: 01.10.2014 22:13h

    Ala su se raspisali ovi iz pecurkane, Decko je sa 19 god bio NAJBOLJI igrac Benfike, Jedan od najzaluznijih za pobedu nad Juventusom u 1/2 LE, Nezasluzen crveni karton i propusteno finale je jedan od razloga poraza Benfike u finalu. Drugo Liverpul je dugo bez uspeha u PL. ja sam pre prelaska u Liverpul rekao da ce pogresiti ako ode u taj tim. koji je najtezi za pocetak u Engleskoj. Bolje bi bilo da je otisao u Celzi mozda bi u pocetku imao manju minutazu ali bi igrao bez pritiska koji ima u Liverpulu. A Arsenal je za njega bila najbolja opcija. Ipak verujem da ce njegov KVALITET(makar i atleticarski) doprineti da ga navijaci vrlo brzo proglase i za igraca neke utakmice, a za koju godinu i igraca sezone u Liverpulu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP