Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI VEČITIH GOSTI MUP-A

Marković na saslušanju, čeka se Bajko!

Autor: B. J. | 14.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbaler Partizana Saša Marković i šef redarske službe na stadionu u Humskoj biće narednih dana saslušani u beogradskoj policiji u vezi sa incidentom posle meča sa Ludogorecom, saznaje “Alo!”.

Saša Marković

Saša Marković | Foto: Marko Metlaš

Njih dvojica će dati iskaz u svojstvu građanina po nalogu tužilaštva u sklopu pretkrivičnog postupka protiv vođe navijača Miloša Radisavljevića Kimija, koji je posle meča Partizan - Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona preskočio ogradu, ušao na atletsku stazu i skinuo kapitensku traku fudbaleru Marku Šćepoviću.

Mir, mir, mir, niko nije kriv: Kimi, redar i Šćepović

Mir, mir, mir, niko nije kriv: Kimi, redar i Šćepović | Foto: Marko Metlaš

Marković je bio pored Šćepovića prilikom skidanja trake, a šef službe će morati da objasni kako se navijač uopšte našao na terenu. Ovim povodom Radisavljević i Šćepović su već saslušani u policiji i obojica su dali izjave da je kapiten crno-belih sam dao traku, a ne da mu je neko skinuo i da tu nije bilo nikakvog nasilja. Osim izjava i takozvanih prikupljanja obaveštenja, policija je pregledala i snimke sa utakmice nakon čega će, konsultujući se sa tužilaštvom odlučiti da li u spornim događajima ima elemenata nekog krivičnog dela.

Sa druge strane, policija čeka sličan nalog od tužilaštva i za saslušanje golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića, koji je u nedelju u Ivanjici na utakmici crveno-belih sa Javorom nasrnuo na Žandarme. Naime, tokom meča jedan od “delija” preskočio je ogradu i našao se takođe na terenu. Pripadnici Žandarmerije su navijača pokušali da sklone, ali je Bajković u tome pokušao da ih spreči uz tvrdnju da je “momak kog su napali samo hteo da mu doda loptu, da ubrzaju igru, jer su imali loš rezultat”.

Bajko u akciji

Bajko u akciji

Od navijača koji je uleteo na teren je već uzet iskaz, a beogradska policija za sada čeka nalog tužilaštva nadležnog za Ivanjicu, kako bi saslušala Zvezdinog golmana. Nakon toga će se znati da li će potiv njega biti podneta prijava za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP