Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNA MAGIJA I VRADŽBINE UBILE BENFIKU OVE SEZONE

Matić na meti satanista!

Autor: P. Milovanović | 29.05.2013 - 16:01:00h | Komentara: 1

Na udaru okultista uskoro bi mogli da se nađu Đuričić, Marković i Sulejmani, ako potpišu za lisabonski klub

Nemanja Matić

Igra za klub koji je na meti satanista: Nemanja Matić | Foto: Reuters

Crna magija i satanistički rituali su izgleda i te kako prisutni u evropskom fudbalu, a žrtve su i srpski igrači. Iako mnogi misle da se pomenuti rituali sprovode samo u Africi i Južnoj Americi, toga ima i na Starom kontinentu.

O čemu se zapravo radi? Benfika je bila apsolutni hit ove sezone, dominirala je na tri fronta, a onda je usledio finiš sezone i san se pretvorio u košmar. Umesto osvajanja tri moguća trofeja, od kojih su dva praktično bila garantovana (prvenstvo i kup), klub iz Lisabona, čije boje brani Nemanja Matić, a uskoro će mu se pridružiti Filip Đuričić, moguće je i Lazar Marković i Miralem Suljemani, ostao je praznih ruku. Fudbalski svet našao se u čudu!?
U prvi mah, pominjano je prokletstvo, ali je u pitanju nešto mnogo gore - satanistički rituali. Naime, portugalski sportski magazin „Rekord“ došao je do saznanja da je Benfika žrtva satanista.
Šokantni podatak otkrio je Fafe, duhovni guru Vitorije Gimaraeš, koja je nakon senzacionalnog preokreta u finalu, otela trofej timu iz Lisabona, iako je bio viđen na stadionu „Da Luš“. Pomenuti Fefe navodno je bio prisutan kada je jedna gospođa koja se bavi crnom magijom vračala nad slikama asova lisabonskog kluba, među kojima je bila i fotografija nesuđenog reprezentativca Srbije Nemanje Matića.

Dolazi u Benfiku:  Filip Đuričić

Uskoro dolazi u Benfiku: Filip Đuričić | Foto: Marko Metlaš

Fefe je u njenom domu spazio činiju od gline u kojoj su bile nabacane fotografije fudbalera i trenera Žorža Žesusa, što je nedvosmisleno ukazivalo na to da se radi o satanističnom obredu kako Benfika ne bi osvojila kup. Mnogi će pomisliti da je u pitanju čista glupost, ali zaista je neverovatan način na koji su „lisabonski orlovi“ izgubili meč. Iako su bili favoriti, iako su na poluvremenu imali prednost (1:0), za svega dva minuta, u periodu od 79. do 81. minuta, uspeli su da prokockaju sve što su gradili čitave sezone. Osim toga, ista je priča i sa portugalskim šampionatom i Ligom Evrope. Od Porta su primili gol u zaustavnom vremenu koji ih je koštao titule, a samo nekoliko dana kasnije usledilo je finale sa Čelsijem u Ligi Evrope i onaj čuveni gol Branislava Ivanovića u 92. minutu. Suviše surovo da bi bilo realno.
 
Poslednji komentari
  • Goran Vreme: 30.05.2013 02:13h

    Ma pare su u pitanju,kakav satanizam.Pomislite samo koliko su kladionice bile dobre u porazu Benfike od V.G.....sve je jasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP