Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRASIĆ VERUJE DA NJEGOV JUVENTUS MOŽE DO FINALA LŠ

Matori Pirlo ruši Real!

Autor: P. Milovanović | 05.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Dama“ ili „kralj“, crno ili belo, Pirlo ili Ronaldo, Juventus ili Real? Odgovor će biti poznat nakon polufinalnog dvomeča Lige šampiona, od kojih je prvi zakazan večeras (20.45) u Torinu.

Majstor za  slobodnjake:  Pirlo (38)

Majstor za slobodnjake: Pirlo (38) | Foto: Profimedia

Prvak Italije osvojio je minulog vikenda četvrti Skudeto zaredom, čime je potvrdio dominaciju na Apeninima, dok s druge strane vladar Evrope ljubomorno čuva krunu, i učiniće sve da ista ostane na glavi, što nikada nijednom klubu nije pošlo za rukom od osnivanja moderne Lige šampiona.


Miloš Krasić (30), bivši član Juventusa koji je pao u zaborav u Fenerbahčeu gde trenira sa omladincima, poručio je u razgovoru za „Alo!“ da veruje da njegova „stara dama“ može da nokautira Real.

Miloš Krasić

Miloš Krasić | Foto: Profimedia


- Juventus je u strašnoj formi, ponovo su lagano uzeli titulu u Italiji, igraju pred svojim navijačima što je dovoljno da se pobedi najbolji klub u Evropi. Sigurno je da ću navijati za moj bivši klub i da mu želim da osvoji Ligu šampiona, što neće biti lako, jer će Real učiniti sve da odbrani titulu - počeo je priču Krasa.
Bivši reprezentativac Srbije koji je branio boje Juventusa od 2010. do 2012. godine, očekuje tvrd meč.

Realov adut:  Ronaldo

Realov adut: Ronaldo | Foto: Profimedia

 
- Real ima Ronalda i Bejla, to je njihovo najjače oružje, ali Juventus ima Pirla. Koliko god da je mator, ima 38 godina, može bez problema da reši meč iz prekida. Koban po kralja mogao bi da bude i Tevez. Juventus ima svetske štopere, i najboljeg golmana na svetu, pa je 1:0 možda realan ishod - zaključio je Krasić.

Ljubav prema fudbalu jača je od novca!


Godinu dana je Miloš Krasić u fudbalskom turskom ropstvu. Nije licenciran za ovu sezonu, trenira sa omladincima, a kako je vezan ugovorom do naredne godine, ne može da napusti Fenerbahče.
- Svašta mi se ovde izdešavalo, izgubio sam godinu dana, ali nisam zaboravio da igram fudbal. Jedne dobre, jake pripreme, par prijateljskih mečeva i biću opet onaj stari. Imam jak ugovor, ali više od novca volim da igram fudbal. Nisam mator, mogu da igram na visokom nivou, bar još tri, četiri godine. Videću da uskoro ponovo sednem sa Upravom i da vidimo možemo li dalje zajedno ili ću potražiti novi klub - objasnio je Krasić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP