Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POSLE SAMO NEKOLIKO DANA

Mažić podneo ostavku u FS Vojvodine

Autor: Tanjug | 25.05.2015 - 18:36:00h | Komentara: 0

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić podneo je danas ostavku na mesto u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) na koje je izabran prethodne nedelje.

„Zlatna  pištaljka“:  Milorad Mažić

Milorad Mažić | Foto: Profimedia

 - Protekle nedelje, kooptiran sam i u Izvršni odbor FS Vojvodine. Smatrao sam da je u trenutku razrešenja gospodina Đorđa Žutića, predsednika Strukovne organizacije sudija FS Vojvodine, logično da ga kao potpredsednik nasledim u FSV. Prirodno je da pokrajinska sudijska organizacija ima mesto i zastupnika najvišeg nivoa u fudbalskim organima. Moje imenovanje, nažalost, za kratko vreme poprimilo je različite konotacije - navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Mažić ističe da je sve otišlo sasvim suprotnim tokom od željenog, u negativnu krajnost, što ga je odmah stavilo u dilemu da je iskrenim angažovanjem, za dobrobit sudijske organizacije, ostavio prostor za zloupotrebu imena u dnevnim politikantskim borbama.

 - Protekli dani potvrdili su da je zaista tako i da u svetlu aktuelnog fudbalskog trenutka nije poželjno da rasipam energiju na stvari van terena. Uzimajući u obzir i preporuku FIFA i UEFA da međunarodne sudije ne bi trebalo da se angažuju u fudbalskim forumima dok im traje karijera odlučio sam - da se povučem iz članstva IO FS Vojvodine.

Mažić navodi da će Sudijska organizacija, čiji je član, imati u narednim danima njegovu maksimalnu podršku.

 - Spreman sam da pomognem u svakom pogledu, uz sastavni deo posla kojim se bavim, da mladim momcima prenesem znanje i iskustva i učinim ih svetlim primerima domaćeg fudbala. Na terenu sam se uvek najbolje snalazio i tako će ostati. Nadam se da sam barem malo doprineo da srpski fudbal bude uvažen u evropskim i svetskim okvirima. Učiniću sve da tako bude i u dolazećim godinama - zaključio je Mažić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP