Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENERI ARSENALA I BEŠIKTAŠA OPLELI PO SRPSKOM ARBITRU

Mažića pljuju i izvinjavaju mu se!

Autor: P. Vuković | 21.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Koliko je samo bilo bure u Istanbulu na meču Bešiktaš-Arsenal! Međutim, umesto da jedni druge optužuju zbog grube igre, ekipe, odnosno njihovi treneri, gnev su usmerile ka Miloradu Mažiću, najboljem srpskom arbitru.

Prvo  galama, pa  izvinjenje:  Mažić i  Bilić

Prvo galama, pa izvinjenje: Mažić i Bilić | Foto: Profimedia

Bez namere da stajemo na nečiju stranu, utisak je da je Mažić zaista dobro odradio posao u utorak uveče, bez veće greške, ne oštetivši nijednu stranu. Međutim, Arsen Venger i Slaven Bilić, kormilari Arsenala i Bešiktaša, označili su glavnog arbitra kao krivca što njihovi timovi nisu pobedili. Oštriji je bio Francuz, koji je dobar deo konferencije za novinare posvetio suđenju.


- Pod jedan, flašom su me pogodili sa tribina dok sam izlazio sa terena, to sam prijavio delegatu. Drugo, oba žuta kartona zbog kojih je Ramzi morao u svlačionicu su neverovatna, nemoguća! Ti faulovi uopšte nisu bili oštri, nijedan nije zaslužio karton, ako ih uporedite sa startovima Bešiktaša. Sudija je u drugom poluvremenu veoma loše radio svoj posao - rekao je Venger.
Za razliku od njega, Bilić je spustio loptu posle meča, mada je dosta divljao za vreme utakmice, često ulazio u raspravu sa Mažićem i četvrtim sudijom, zato je i dobio crveni.

„Arbitar je  veoma loše  radio svoj posao“:  Venger

„Arbitar je veoma loše radio svoj posao“: Venger | Foto: Profimedia


- Izvinio sam se Mažiću i Vengeru. Nema ljutnje. Napravio sam grešku, možda sam malo preterao u reakciji kada nam je zaustavio napad u trenutku kada je Flamini ležao na zemlji, a bili smo u dobroj poziciji, dva na jedan. Na 60-70 utakmica u Hrvatskoj samo sam jednom isključen, ovo mi je drugi put. Ne znam pravila UEFA, ne vidim razlog da ne budem na klupi u Londonu. Mnogi treneri tako ne bi mogli da vode svoje ekipe - rekao je Bilić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP