Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ITALIJANI KRITIKUJU SRPSKOG ARBITRA ZBOG PENALA ZA BARSU

Mažiću, pao si!

Autor: Ekipa Alo! | 08.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Milorad Mažić, srpski arbitar koji je delio pravdu na meču Lige šampiona između Barselone i Milana (3:1), našao se na udaru italijanske štampe. Njemu se zamera jer je u prvom poluvremenu pokazao na belu tačku nakon duela Abatea i Nejmara, da bi nešto kasnije Buskets postigao pogodak iz očiglednog ofsajda.

Italijani kritikuju srpskog arbitra zbog penala za Barsu

Italijani kritikuju srpskog arbitra zbog penala za Barsu | Foto: AP

Tako je tiražni „Gazeta delo sport“, uz naslov „Mažić nema problema“ dao Miloradu ocenu pet, pomoćnik Ristić, koji je prevideo ofjsad, dobio je takođe peticu, a Đurđević ocenu više. Milanski „Ilvero“ takođe zamera srpskom sudiji i navodi da je to bio čak četvrti penal za Katalonce u prethodnih osam duela s roso-nerima.


Sada sudi baraž


Milorad Mažić deliće pravdu u revanšu baraža za odlazak na Mondijal između Rumunije i Grčke, 19. novembra. U ostalim mečevima sastaju se Portugal-Švedska, Ukrajina-Francuska i Island-Hrvatska.

- Možda su najuspešniji klub na svetu, ali Mesi i drugovi imaju najveću protekciju. Ponekad je stvarno teško pomisliti da nije tako. Mažić je dosudio penal koji nije postojao (čak ni na katalonskoj televiziji nisu imali dilemu), a onda je opet stigla pomoć kod drugog gola jer je Buskets bio u ofsajdu - navodi se u tekstu „Ilvera“.

Za razliku od Italijana, Britanci su se smejali Nejmaru, indirektno skidajući krivicu sa Mažića. Sajt „101 great goals“ ga je nazvao velikim folirantom, dok je „The Big Lead“ naveo da ga u Barseloni uče, osim fudbalu, i kako da glumi prekršaje u kaznenom prostoru. Zanimljivo je da je prošlog meseca vezista Barselone Ćavi branio Nejmara od optužbi da voli da simulira faulove.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP