Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIKOLA MAKSIMOVIĆ, ŠTOPER CRVENE ZVEZDE, OTVORIO DUŠU:

Menadžeri mi nisu PARTIZANOVCI!

Autor: D. Ostojić | 04.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Nikola Maksimović, odbrambeni fudbaler Crvene zvezde, a zvanično igrač kiparskog Apolona, trenutno prolazi kroz verovatno najteži period u karijeri.

Trenira u Zvezdi, al’ ne i sa ekipom: Maksimović

Trenira u Zvezdi, al’ ne i sa ekipom: Maksimović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na stubu srama je u Ljutice Bogdana zbog svega što mu se dešavalo u smiraj jesenjeg dela Jelen Superlige, nije otputovao sa saigračima u Antaliju na pripreme, Kiprani ga neće do juna, propao mu je transfer u Fulam jer nije mogao da dobije radnu dozvolu... Ipak, tvrdi da se ne kaje što je u decembru 2011. godine iz Užica došao u najtrofejniji srpski klub i obećava da će dati sve od sebe da trener Aleksandar Janković ponovo računa na njega.


- U glavi sam raščistio da ostajem, a sada moram da radim duplo više od ostalih kako bih se vratio u konkurenciju za tim. Dobiću program, dok sve ne odradim neću biti uz ekipu. Sada je sve na meni - izjavio je povremeni srpski reprezentativac u razgovoru za “Sportski žurnal”.
Na pitanje o prodaji Apolonu nije želeo da odgovori.
- Bolje da preskočimo temu... - kratko je rekao, a potom nije mogao da izdrži. Otvorio je dušu pre novog pitanja...

- Bilo je raznih priča i napisa u medijima, o svemu sam najmanje znao. Nisam bio upoznat sa tim šta je prethodna uprava radila sa tim klubom i investicionim fondom dok nije nastao problem. Sve sada puca po meni... Naravno, nisam bio zadovoljan kako sam odigrao jesenas... Ipak, to nije razlog, kao ni priče da su mi menadžeri partizanovci. Teško mi je u ovom trenutku, ali verujem da ću uspeti ovo da prevaziđem - zaključio je Maksa.
Inače, fudbaleri Crvene zvezde juče rano ujutro ponovo su odleteli u Antaliju, gde će odraditi i drugi deo zimskih priprema, dok će Maksimović i suspendovani Milan Jovanović ostati da treniraju u Beogradu.

U Antaliji 25 odabranih!


Trener Zvezde Aleksandar Janković juče je u Antaliju poveo 24 igrača, kojima će se 8. februara, posle obaveza sa reprezentacijom Hondurasa, pridružiti i pojačanje Luis Garido, koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Dakle, u turskom letovalištu do 20. februara će trenirati i igrati osam mečeva sledeči igrači:
GOLMANI: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić.
ODBRAMBENI IGRAČI: Aleksandar Pantić, Nikola Mikić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Nikola Petković, Filip Mladenović, Stevan Reljić i Nikola Karaklajić.
IGRAČI SREDINE TERENA: Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Nenad Milijaš, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Marko Vešović, Kadu Mendeš, Vukan Savićević, Luis Garido.
NAPADAČI: Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Filip
Kasalica i Luka Milunović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP