Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VLADIMIR VOLKOV

Meni nisu pretili!

Autor: M. Grujić | 28.04.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Fudbalerima Partizana se preti SMS-ovima, tako bar tvrdi Vladimir Vermezović, ali kada smo pozvali Vladimira Volkova da proverimo tu informaciju, levi bek crno-belih nam je poručio da zaista ne zna ništa o tome. Vermezović je pred gostovanje ekipi Novi Pazar otkrio da njegovim igračima šalju poruke tipa „pazi šta radiš“ ili „nemojte slučajno da ste prodali titulu“.

Fokusiran isključivo na teren: Vladimir Volkov

Fokusiran isključivo na teren: Vladimir Volkov | Foto: M. Đurica

- Stvarno nisam upoznat sa tim pretnjama. Nemam pojma ništa u vezi s time, niko mi ne preti, niti sam imao kontakt sa bilo kim kome je neko pretio. Za tu priču sam čuo tek kada sam došao u klub - rekao je Volkov dan pred gostovanje u Novom Pazaru.


Ofanzivni bek Partizana svestan je važnosti duela u Novom Pazaru, gde su se crno-beli prošle godine okliznuli kada su igrali 1:1 sa domaćinom.

- Znamo koliko je važan meč protiv Pazaraca za nas. Posle toga imamo još neugodno gostovanje u Kragujevcu i smatram ako pobedimo u Pazaru, da smo veliki deo posla rešili u borbi za titulu. To je jedan bitan korak za nas i učinićemo sve da stignemo do trijumfa - poručio je Volkov.

Čeka ih težak ispit u Pazaru: Fudbaleri Partizana

Čeka ih težak ispit u Pazaru: Fudbaleri Partizana | Foto: A. Dimitrijević

Dugo je ovog proleća reprezentativac Crne Gore tražio priliku u crno-belom dresu, nije ga bilo ni na klupi neko vreme, ali se u prošlonedeljnom meču protiv Rada vratio u startnu postavu. Volkov je iskoristio priliku i podsetio zašto važi za najbolju opciju uz levu aut liniju. Međutim, fudbaler Partizana zna da mu mesto i dalje nije zagarantovano na poziciji, gde mu konkurenciju čine Aleksandar Lazevski i Vojislav Stanković.


- Trebalo bi da počnem utakmicu protiv Novog Pazara, ali ništa još nije sigurno, tim nije poznat. Potrudiću se da svojim igrama ne dozvolim da se postavlja pitanje ko će da igra na poziciji levog beka - zaključio je Volkov.
Partizan danas od 17 časova gostuje Pazaru.

Navijači

Navijači | Foto: M. Metlaš

Pazarci neće „grobare”
U Novom Pazaru sve čine da utakmica protiv Partizana prođe u sportskom duhu, pa se tim povodom oglasio i generalni sekretar Ismet Košuta koji je apelovao gostujućim navijačima da ne dolaze u grad na Jošanici.
- U organizacionom smislu učinićemo sve da utakmica protekne u najboljem redu. Zato smo alarmirali sve službe i sve subjekte koji treba da doprinesu tome. Molim i FSS da nam pruži pomoć u organizaciji ove, za Novi Pazar, velike utakmice. Velike i po važnosti rezultata, ali i više od toga po želji da sve protekne u najboljem redu. Zbog toga molim navijače da fer i sportski navijamo za svoj klub i da istinski uživamo u meču koji lako može odlučiti ko će ka vrhu, a ko ka dnu - rekao je za “Sport” generalni sekretar Novog Pazara Ismet Košuta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP