Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

INCIDENTI NA TRIBINAMA STADIONA „ČAIR“

„Meraklije“ zapalile albansku zastavu na meču protiv Pazara

Autor: B. Janačković | 28.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Meč između Radničkog iz Niša i Novog Pazara završen je najnepopularnijim rezultatom (0:0), a pošto navijači u Nišu nisu mogli da uživaju u golovima i lepršavoj fudbalskoj predstavi, fokus su usmerili na uvrede na nacionalnoj osnovi i vređanje suparničkog tabora.

„Meraklije“

„Meraklije“ | Foto: K. Kamenov

„Meraklije“ nisu imale sa kim da se prepucavaju jer je podrška gostujućih pristalica izostala, ali među 2.000 domaćih navijača našli su se i oni koji su nastavili da šire mržnju po superligaškim stadionima. „Meraklije“ su prvo zapalile albansku zastavu, a na tribinu su uneli i igračku pande ofarbanu u zeleno, koja je sklonjena posle upozorenja zvaničnog spikera da će meč biti prekinut.

Novi Pazar

Navijači u pratnji policije | Foto: K. Kamenov


Navijači Radničkog su u drugom poluvremenu razvili transparent na poljskom sa porukom „Dziekujemy Polakom za Vszystko“, u kojem se zahvaljuju Poljacima na demonstracijama povodom trogodišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.
Poslednji komentari
  • teodor krstic Vreme: 28.02.2013 17:44h

    U Srbiji ce uskoro i srpske zastave da budu karakterisane kao sredstvo za sirenje nacionalne i verske netrpeljivosti.Alo,pa ti isti Pazarci na stadionu Rada sire turske,bosanske zastave,u sred Srbije,i nikom nista. Ne vidim svrhu ovakvog naslova.Umesto da pisete o gore navedenoj setnji pred utakmicu,i akciji Stop navijackim zrtvama,vama je bitnija upaljena zastava albanije.Strasno. I da se razumemo,ovo je moje vidjenje dogadjaja sa neutralne strane,jer sam sa klincem gledao utakmicu i bio odusevljen samom tom akcijom protiv ubijanja

  • Srbin Vreme: 28.02.2013 22:22h

    Pič*e bezobrazne zašto palite zastavu bilo čije zemlje!?!? ajde na Kosovo u Prištinu i tamo zapalite ako imate imalo mudašca smeća nekultivirana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP