Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REALNOST ILI KURTOAZIJA?

Mesi: Nema favorita u polufinalu Lige šampiona (ANKETA)

Autor: Beta | 05.05.2015 - 15:41:00h | Komentara: 0

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da u polufinalnom okršaju Lige šampiona protiv Bajern Minhena nema favorita i dodao da "nema šanse" da se ponovi dvomeč ove dve ekipe iz 2013. godine, kada su Katalonci poraženi ukupnim rezultatom 7:0.

Kraj ljubavi?: Lionel Mesi

Lionel Mesi

"Ne znam ko je favorit... Zapravo mislim da u ovom okršaju nema favorita. Obe ekipe imaju sjajne igrače, koji su već navikli da igraju ovakve mečeve. Naravno, bitno nam je da načinimo dobar rezultat na svom terenu. Mi svaku utakmicu igramo da pobedimo i želimo s dobrim rezultatom da odemo na revanš u Minhen", rekao je Mesi.

Trener Bajerna Pep Gvardiola predvodio je Barselonu od 2008. do 2012. godine, a u tom periodu s Kataloncima je osvojio 14 trofeja. Mesi je ocenio da je najviše napredovao u fudbalu dok mu je Španac bio trener.

"Imali smo sjajna vremena s Gvardiolom dok je bio ovde. On nas poznaje veoma, veoma dobro. Osvojili smo mnogo trofeja, a i ja sam izuzetno napredovao... Najviše sam napredovao dok je on bio trener. Sa njim sam uvek imao fantastičan odnos, ali sada se ni ne čujem sa njim. Verujem da će imati lep prijem od navijača", rekao je Mesi.

Golman Bajern Minhena Manuel Nojer ocenio je da dvomeč s Barselonom "finale pre finala" i dodaje da su se okolnosti od međusobnih duela pre dve godine znatno promenili.

Manuel Nojer

Manuel Nojer

"Naš cilj je da se pojavimo u finalu. Pre dve godine smo dominirali u mečevima sa Barselonom, ali sada su stvari drugačije. Mnogo smo izjednačeniji timovi. Ovog puta oni nemaju povređenog Mesija, već imaju Mesija koji igra u životnoj formi, a nama nedostaje nekoliko ključnih igrača. Svesni smo da je pred nama težak zadatak, ali sam pun samopouzdanja i verujem da imamo šanse", rekao je Nojer.

On je rekao da izuzetno poštuje Argentinca zbog postignutih rezultata u karijeri, ali da će mu na terenu "pokazati ko je gazda".

"On je fantatičan igrač, međutim, veoma je važno da pokažem autoritet kada se sretnemo na terenu. Pokazaću mu ko je gazda. Isto sam uradio i na finalu Svetskog prvenstva i ispalo je jako dobro. Pokušaćemo to isto da napravimo i u sredu uveče. Od vitalnog značaja je da uz poštovanje steknemo i dominaciju na terenu", kazao je Nojer.

Prva polufinalna utakmica Lige šampiona između Barselone i Bajern Minhena igraće se sutra od 20.45 na stadionu Kamp nou.

A šta vi mislite? Ima li izrazitog favorita u ovom duelu?

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP