Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENO-BELI NE PRIHVATAJU NEPRISTOJNE PONUDE

Mesto u prvom timu Zvezde ni za 30 miliona €!

Autor: Ekipa Alo! | 29.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Sve na ovom svetu ima cenu, ali Crvena zvezda ne prihvata „nepristojne ponude“! Kada je engleski petoligaš Maklsfild pre neki dan ponudio da svakom navijaču koji pomogne u izlasku iz finansijske krize i u klupsku kasu uplati 20.000 funti (23.000 evra) omogući da se oproba u dresu tog kluba, bar i na deset minuta, mnogima su na pamet pale prilike u srpskom fudbalu.

„Nijedan bogataš ne može da kupi mesto  u ekipi jer, ako nisi dovoljno kvalitetan, ne  možeš da igraš za nas“, kaže kapiten Mili

„Nijedan bogataš ne može da kupi mesto u ekipi jer, ako nisi dovoljno kvalitetan, ne možeš da igraš za nas“, kaže kapiten Milijaš | Foto: FoNet

S obzirom na krizu u kojoj se nalaze crveno-beli, dobro bi im došla pomoć imućnih navijača, kojih svakako ima, ali u klubu su sa osmehom odbacili ovakvu ponudu.


- Crvena zvezda nije i nikada neće biti takav klub. Koliko god da smo u materijalnoj krizi, ne bismo na taj način skupljali novac jer se gubi smisao sporta. Sport je nadmetanje najboljih, kvalitetnih pojedinaca i onih koji su spremni na odricanje, a ne da kupuju mesto u timu. Plaćaju se ulaznice, sezonske karte, sponzori plaćaju klubu da bi se reklamirali, ali da se uđe na ovaj način u tim, za Zvezdu je neprihvatljivo - preneo nam je stav kluba portparol Marko Nikolovski.

Može da kešira milione, ali  ne može da zaigra fudbal za  Zvezdu: Janko Tipsarević

Može da kešira milione, ali ne može da zaigra fudbal za Zvezdu: Janko Tipsarević | Foto: Reuters


Ipak, kada bi neki bogati zvezdaš na račun kluba iz Ljutice Bogdana uplatio brdo love, pa sve i da ga puste da uđe u igru pri vođstvu od 5:0, u Zvezdi se ne bi pokolebali. Sve podseća na holivudski film „Nepristojna ponuda“, u kom Demi Mur dobija ponudu od milion dolara od Roberta Redforda da provede sa njim jednu noć, a ona će sa svojim suprugom (Vudi Harleson) zauzvrat rešiti sve finansijske probleme... Ali, posle prihvatanja para više ništa nije bilo isto.

- Mesto u Zvezdi je nemoguće kupiti. Naš klub je san stotinama hiljada ljudi i, kada bi ih samo jednom izneverili, to više ne bi bilo to. Faktički plaćaš da bi bio idol nekome. Sve bi propalo - izričit je Nikolovski.
A upitali smo i kapitena Nenada Milijaša, koji je igrao u Engleskoj (Vulverhempton) i poznaje tamošnji fanatizam navijača, da li bi igrao u takvom timu.

- Ma to je peta liga, neozbiljna je priča skroz. To je, pretpostavljam, potez uprave da izađe u susret navijačima, a i obrnuto, ali to nije realno ni u jednom ozbiljnom klubu. Ja to ne bih dozvolio ni za milion, a ni za 30 miliona evra, makar to odjednom otpisalo sve dugove. Iskreno, u takvom klubu ne bih ni igrao. U Zvezdi ne možeš ni da treniraš ako nisi kvalitetan, a kamoli da igraš - jasan je Milijaš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP