Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMCI UŽIVALI U LONDONU PRED PRIJATELJSKI MEČ S ENGLEZIMA

Metroom na „Vembli“!

Autor: E. A. | 20.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Englezi i Nemci, stari rivali, sreli su se sinoć na “Vembliju” u prijateljskom meču, a klasik dva velika fudbalska rivala upotpunio je slektor “pancera” Joakim Lev, koji je pulene do poznatog stadiona na trening u ponedeljak uveče doveo - podzemnom železnicom!

Putnici su bili oduševljeni kada su u podzemnoj železnici ugledali neke od najvećih zvezda svetskog fudbala

Putnici su bili oduševljeni kada su u podzemnoj železnici ugledali neke od najvećih zvezda svetskog fudbala

Kažu mnogi da ako se u Londonu niste vozili metroom, kao da niste bili tamo, tako da je razumljivo što je nemački kromilar odveo momke na svojevrsni piknik.


Uprkos velikom rivalstvu Engleza i Nemaca, čiji se navijači često “šibaju” na velikim takmičenjima, nemački fudbaleri su potpuno uživali u čarima popularnog “tjuba”, niko ih nije mrko pogledao, a kamoli da ih je takao. Štaviše, putnici su bili oduševljeni prizorom, pa su odmah pohrlili da na Tviteru podele fotografije “pancera”.

- Upravo sam sreo Joakima Leva, nemačkog selektora, i njegov tim na putu za “Vembli”. Zamolio sam ga da nas ne pobede na penale - tvitovao je izvesni Parmđit Danda, verovatno Pakistanac nastanjen u Londonu, koji je postavio i fotografiju nemačkog tima.

Mario Gece, zvezda Bajerna iz Minhena, očigledno je zadivio dečka sa nadimkom “Ronaldinho96” na poznatoj socijalnoj mreži, koji je uz fotografiju “pancera” takođe tvitovao:

- O bože, upravo sam bio u podzemnoj sa kompletnom reprezentacijom Nemačke. Upoznao sam ceo tim i smejao sam se sa Geceom - napisao je impresionirani momak.

Za kraj, pomenimo i da iako se selektor Engleske Roj Hodžson prošle godine vozio podzemnom železnicom kako bi od svog naroda lično čuo šta misli o njegovom izboru igrača i otkazivanja poziva Riju Ferdinandu, takva aktivnost nije primećena kod Joakima Leva, koji nije imao potrebu da pita engleske navijače za savet.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP