Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLOVI“ SPREMNI

Mi se pitamo!

Autor: | 11.10.2012 - 07:30:00h | Komentara: 0

Belgijanci danas stižu u Beograd na meč trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (petak, 20.30, „Marakana“), a mladi reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Filip Đuričić i Matija Nastasić poručili su da se ne opterećuju u kom sastavu će nastupiti naši protivnici.

Ne plaše se: Miha i „orlovi“

Ne plaše se: Miha i „orlovi“

- Očekuje nas bitna i teška utakmica, Belgija je veoma kvalitetan tim, jedan od favorita u našoj grupi, očekujem da uz podršku sa tribina ostvarimo pozitivan rezultat. Upoznati smo sa njihovim vrlinama i manama, ali pre svega smo koncentrisani na našu igru - rekao je fudbaler Tventea.

Na njegove reči nadovezao se Đuričić, koji je rekao da je sve u rukame srpskih igrača.


- Ne zavisi mnogo od njih i potpuno je svejedno da li će igrati Kompani ili neće, da li će igrati Felaini ili neće. Čeka nas utakmica 11 na 11 i uveren sam da možemo da ostvarimo cilj - istakao je napadač Herenvena.

Nastasić je istakao da izuzetno poštuje Belgijance, ali da pre svega veruje u sebe i svoje saigrače.


- Nadam se da ćemo pokazati koliko vredimo. Razgovarao sam sa Kompanijem, oni takođe mnogo očekuju od ove utakmice, ali mi moramo da gledamo samo sebe - naglasio je novi igrač Mančester sitija.

Trojica mladih fudbalera jasno su rekli da uoči mečeva sa Belgijom i Makedonijom ne bi prihvatili osvajanje četiri boda i da će učiniti sve da osvoje svih šest. Oni su posebno istakli značaj podrške koju dobijaju od selektora Siniše Mihajlovića i obećali da će na terenu opravdati njegovo poverenje.

I u petak će se vijoriti srpske zastave

I u petak će se vijoriti srpske zastave | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Selektor hoće da u nas ugradi pobednički mentalitet i da nam podigne samopouzdanje. Svakog dana, posle svakog treninga i utakmice, sve više napredujemo i bićemo još bolji - rekao je Tadić.


- Đuričić je pohvalio selektorovu hrabrost da ukaže šansu mladim igračima.
- Lično mislim da je svejedno da li igrač ima 18 ili 20, odnosno 28 ili 30 godina, bitno je koliko pruža na terenu. Ovi dueli su prava prilika da pokažemo koliko možemo - kazao je Đuričić.


Nastasić je rekao da se samopouzdanje stiče kroz treninge i utakmice i da je meč protiv Belgije prilika za još jednu potvrdu kvaliteta.
- Samo je važno da mi damo 100 odsto i onda se pozitivan rezultat neće dovoditi u pitanje. Idemo iz utakmice u utakmicu i svaku želimo da dobijemo - poručio je Nastasić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP