Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER SINIŠA MIHAJLOVIĆ SVE BLIŽI KLUPI ROME

Miha ispraća Totija u penziju

Autor: Miloš Rangelov | 12.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Italija grmi - Siniša Mihajlović bi od narednog leta mogao da postane trener Rome! Srpski stručnjak, prema informacijama s Apenina, blizu je odlaska iz Sampdorije i povratku u klub koji je kao igrač napustio još 1994. godine. Gotovo neverovatno zvuči da bi ga u Večnom gradu, kao i tada, sačekao stari znanac - legendarni Frančesko Toti (38)! Ovog puta, Miha bi mogao da u penziju sa trenerske klupe isprati Princa Rima, koji već 23 sezone nosi dres „vučice“.

Ide u Rim?: Siniša Mihajlović

Ide u Rim?: Siniša Mihajlović | Foto: Profimedia

Dugo se priča o tome da je srpski stručnjak na klupi Sampdorije prevazišao sredinu kakva je Đenova. Svima je jasno da je došlo vreme za rastanak, iako Miha diplomatski izjavljuje da će „prvo sesti da razgovara sa čelnicima Sampdorije o nastavku saradnje“.


- Nekada bih sigurno rekao „ne“ Romi, ali sada su se stvari promenile. Nemam više neprijatelje - rekao je Mihajlović, kome navijači „vučice“ još ne praštaju izdaju prilikom prelaska u Lacio, gde se kao igrač u potpunosti dokazao.

Čeka  starog  drugara?: Frančesko  Toti

Čeka starog drugara?: Frančesko Toti | Foto: Profimedia

 
Tim sa „Olimpika“ je zaista kvalitetan, ali očigledno da trener Rudi Garsija nije uspeo da sklopi kockice na pravi način. Čelnici Rome smatraju da je Mihajlović prava osoba za taj posao, ali...

- Ugovor sa Sampdorijom mi ističe na leto, a automatski se produžava za još godinu dana ukoliko izborimo opstanak. Svaki trener ima velike ambicije, a postoji i interesovanje stranih klubova. Nedavno je bilo kontakata i sa Interom, dok su priče u vezi s Milanom samo spekulacije - kaže Siniša.

Leto je blizu, ostaje da se vidi da li i u Mihinom slučaju važi ona da svi putevi vode u Rim.

Voleo bih da treniram Balotelija


Siniša Mihalović i Mario Baloteli - kakav bi to sudar karaktera bio. Na pitanje kojeg igrača bi voleo da trenira, Srbin je dao interesantan odgovor.
- Balotelija! Volim igrače kao što je napadač Liverpula. Njegov temperament je čudan, ali siguran sam da bih mogao da ga smirim i usmerim na pravi način - jasan je Siniša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP