Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SINIŠIN PRIJATELJ IZ DETINJSTVA STIPE MAJIĆ:

„Miha je navijao za Hajduk”!

Autor: Ekipa Alo! | 18.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Hrvatski mediji ovih dana s velikom pažnjom prate sva dešavanja u taboru reprezentacije Srbije, otuda i interesovanje „Večernjeg lista“ za lik i delo selektora „orlova“.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovog puta, reporteri „večernjaka“ su otišli u Vukovar i razgovorarali sa njegovim prijateljem iz detinjstva Stipom Majićem, inače učesnikom u borbama u Vukovaru, koji je izneo niz interesantnih stvari.


- Mihajlović je nekada bio navijač splitskog Hajduka. Igrali smo u istom klubu FK Borovo, samo što je on bio u mlađim kategorijama. Kasnije smo se intenzivno družili, bili smo kućni prijatelji - priča Majić.
Stipe, koji je u Vukovaru držao kafić „Mustang“ i otrkiva još neke dogovšitine...

- Imali smo tamo i apartman ljubavi koji se nalazio iza kafića. Obožavao ga je posle izlazaka. Tamo bi se zavlačio sa obožavateljkama. Zbog nameštaja i velikog kreveta zvao ga je apartman „Džejm Bond“. Govorio je „ide Bond da nekog upuca“ - priseća se Majić.

Majić kaže da su se Miha i on udaljili nakon masakra u Borovu Selu i finala kupa 1991. u Beogradu između Crvene zvezde i Hajduka. Prekinuli su komunikaciju.

U ovoj ispovesti Majić priča kako je saznao da ga njegov nekadašnji veliki prijatelj optužuje da mu je ušao u kuću te 1991. godine i da je pucao po fotografijama i drugim uspomenama.

- Krivo mi je što je Miha poverovao u to. Moguće je da su te fotografije nastradale od srpskih granata jer da je neko to napravio, ja bih to verovatno znao i ne bih krio. Isto tako ne bih krio i da sam ja to napravio, jer koliko je zla napravljeno u Vukovaru, fotografije su nebitne. On ih možda ima probušene, ali naše su spaljene i uništene. Znam samo da bih voleo da se ponovno čujemo i vidimo i opet porazgovaramo - zaključio je Majić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP