Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BEZ DILEME

Miha: Neću Zvezdi da dam novac, neka im šeik da!

Autor: S. R. | 15.01.2013 - 12:06:00h | Komentara: 14

Siniša Mihajlović - bez dlake na jeziku.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: FoNet / EPA

Selektor Srbije je u razgovoru za list "Sport" odgovarao je na pitanja o  bivšem klubu Crvenoj zvezdi. Uprava crveno-belih osniva fondaciju za pomoć fudbalskom klubu s namerom da svi oni koji su navodno „zahvaljujući Crvenoj zvezdi napravili ime i kasnije zaradili veliki novac” sada pomognu klubu donacijom kako bi on stao na noge. Miha o tome ima jasan stav:

- Moj doprinos!? Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će uspeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju, nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala. Ne zanima me šta će ko da misli... Sve što mi je Zvezda dala, vratio sam joj s kamatom! Za druge ne znam... Uostalom, neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione! A ne mi koji smo već dali, kroz obeštećenje, veliki novac.

Miha se osvrnuo i na aktuelni trenutak u Crvenoj zvezdi.

- Vidim da je dolazio i neki šeik na "Marakanu". Neka im on da novac. Samo bojim se da oni koji ga imaju da ga lako ne daju, jer u suprotnom ne bi ga toliko ni imali. Bez obzira, želim Zvezdi sve najbolje, a sve što mislim uvek ću otvoreno reći - zaključio je za "Sport" Mihajlović.

Poslednji komentari
  • Boris Vreme: 15.01.2013 13:20h

    Pa jeste,vaznija je seiku nego tebi.Ma idi bre,niko ti nije ni trazio,prezivjece i bez tebe. Makar si mogao da cutis,BIVSI idolu!

  • BUJANOVCANIN Vreme: 15.01.2013 14:21h

    Sinisa, Sinisa, nemoj tako. Nije fer da tako brzo zaboravis gde si napravio ime. Dogurao si i do selektora zahvaljujuci tome. Da ne bese Zvezde, ne bi ni tebe bilo. Ohladi malo. i budi realniji kod pozivanja igraca za reprezentaciju. Ostavi menadzere po strani. Ostavi i Zvezdu na miru. Spasice se ona i bez tebe. Cuvaj obraz i ne zaleci se u izjavama...

  • cire Vreme: 15.01.2013 17:35h

    Sto da oladi,pa Zvezda kasirala za njega 16 Miliona Maraka ,a platilga samo 1 Milion,i bio u zvezdi 15 meseci,ko je kome pomogao,i zasto sad da pomaze,jer zna da se krade,pa zasto je klub u minusu od 45 miliona,bio je Car u Lacio Interu Samdoriji,mislite da mu je to Zvezda pomogla!Svaka rec mu je na mesto,sto se Zvezde Tice!

  • buga Vreme: 15.01.2013 17:39h

    jedi bre go.....a daj ustasama.

  • Nikola Vreme: 15.01.2013 19:03h

    Bravo Miha! Neka vrate oni koji su pokrali Zvezdu. Zadnji put kad su menjali sedišta na stadionu mnogi su se nakrali. Eurosalon je uvozio sedišta a tu su se ugradili na desetine, od portira do direktora!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP