Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOŠ JEDNOM...

Miha: Nema seksa, jer posle
toga idu pljuga i spavanje!

Autor: Dražen Ostojić | 15.03.2013 - 14:58:00h | Komentara: 0

Siniša Mihajlović, selektor fudbalera Srbije, gostovao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i tom prilikom odgovarao na razna pitanja studenata u prepunom amfiteatru.

Imaju navijača više: Mihajlović i „orlovi“

Prvo Hrvati, pa onda seks: Miha sa "orlovima" | Foto: A. Dimitrijević

Naravno, većinu se interesovala za detalji vezane za meč sa Hrvatskom (22. marta na “Maksimiru”) u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine. Najoriginalnije je bilo pitanje vezano za zabranu seksa dva dana pre meč sa Hrvatima, koju je Miha uveo svojim pulenima, a o koju je otkrio u intervjuu za “Alo!” pre nekoliko dana.
- Vidite, tu ništa nije nenormalno. Čitam da Ćiro Blažević priča kako sam ja laik za seks, iako imam šestoro dece (smeh), ali mislim da je ta njegova izjava pogrešno preneta, jer sam siguran da i on svojim igračima brani odnose dva dana pred meč. Razlog je prost: svi znamo da posle seksa čovek voli da zapali cigaru ili spava, a za fudbalera to nije dobro. Pogotovo pred ovako važan meč - ni cigara, ni spavanje! Hoću da moji igrači budu budni - objasnio je Miha.

“Verujem u našu mladost
protiv njihovog iskustva!”

Na pitanje jednog od studenata, koji su juče inače imali “pomoć” Duleta Savića koji je sedeo među njima, šta očekuje od meča u Zagrebu, Mihajlović je rekao da se, naravno, nada pobedi.
- Vidite, to je meč kao i svaki drugi u smislu da može da nam donese samo tri boda, ne može šest. Naravno da smo svesni koliko bi nam ta tri boda značila, kao i da Hrvati trenutno imaju bolji tim i rezultate... Međutim, iskreno verujem u našu mladost protiv njihovog iskustva - kaže Mihajlović.

Ipak, ni “levonogi bombarder” nije srca kamenoga...
- Naravno, kada smo duže na okupu, ja dajem igračima slobodne dane. Onda mogu da rade šta hoće, pa i da se isprazne - otkrio je Siniša i nasmejao preko 200 mladih. Usput je savetovao i jednu studentkinju da u svojoj potencijalnoj trenerskoj karijeri primenjuje isti metod kao on sa “orlovima”, iako je otkrila da planira da se bavi ženskim fudbalom.
- I za žene isto važo - kroz smeh će Miha.
A kada je reč o ozbiljnijim temama, buduće “učitelje fudbala” i ostalih sportova najviše je zanimalo šta je to najbitinije u odnosu sa igračima.
- Motivacija! Svi oni znaju da igraju, govorim o formiranim igračima, seniorima, samo ih treba motivisati. Murinjo je tu “broj jedan” - iskreno će selektor “orlova”.
A na pitanje kako motivisati “orlove” protiv “vatrenih” za manje od sedam dana - Miha odgovara:
- Pa, za braću Hrvate mislim da im ne treba dodatna motivacija. Štaviše, sa svojim saradnicima obraćam pažnju da moji igrači ne izgore u toj želji da daju maksimum protiv njih. Možda ću morati čak malo i da ih smirujem!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP