Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DESILO SE I TO

Miha odbrusio: Da li znate koliko me interesuje vaše mišljenje?!

Autor: P. M. | 22.03.2013 - 22:15:00h | Komentara: 6

Siniša Mihajlović je na trenutak izgubio živce na konferenciji za novinare posle meča.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Reuters

Na pitanje da li se pokazao kao prava fudbalska neznalica, uzimajući u obzir rezultat u Zagrebu, Miha je rekao:

- Znate koliko me interesuje vaše mišljenje? Vi prodajete novine, ja pričam o fudbalu, to su dva različita posla. To što vi mislite kako je utakmica pripremljena i odigrana, to je vaša stvar. Ja mogu da kažem da smo izgubili od bolje i iskusnije ekipe. Na sebe preuzimam svu odgovornost. Ja sam jedini krivac, momci su dali sve što su mogli - rekao je Miha i ponovio reči posle završetka meča iz miks zone.
Poslednji komentari
  • bice bolje Vreme: 22.03.2013 23:20h

    Miho,ti si car,nisi ti kriv sto smo izgubili.Drzi se.

  • laki Vreme: 23.03.2013 00:56h

    proslavljeni izvodjac slobodnih udaraca,defanzivna neznalica,maxi lopez mu spasio ekipu od ispadanja,oteran iz fiorentine,nedostojan trenerskog mesta intera, i neko je od njega ocekivao da odvede ovu repku u brazil,sa ekipom u kojoj nema mesta za tadica,kuzmanovica,ninkovica... e drzte se vaterpola to nam bar jos nisu upropastile neznalice

  • dionis Vreme: 23.03.2013 08:47h

    Nista novo,sve ovo smo znali ali nismo spremni da sagledamo realnost.Mi nemamo igrace za velika dela a samim tim i ekipu kao i trenera koji ima tu karmu i kvalitet za to.nas trener je samo prosledio karakter koji je imao kao igrac(bio je kvalitetan igrac to je nesporno)ali kao trener nije rado na sebi da se izgradi,moze Ferguson da gresi jer ima prostor za tako nesto,nemoze se po svaku cenu u zid audartati u zid se zna posledica.Netreba mnogo mudrovati treba sesti videti greske i napraviti viziju,palnkoji mora da ima svoje trajanje da bi se nesto stvorilo,nisu igraci samo u Beogradu,moraju se revidirati ko nam uci decu fudbalu,kako se dobijaju diplome trenera(a to moze svako)poci od baze od poljanceta,ulice...Izbaciti politiku iz sporta nema tatini sinovi,ujak,stric ...Videti ko nam vodi fudbal po selima gradovima.

  • SARS Vreme: 23.03.2013 09:44h

    Recite mi kada su naši fudbaleri poslednji put postigli značajniji uspeh, mislim kao članovi reprezentacije. Sa druge strane pokazuju brilijantnu igru u klubovima u kojima su angažovani. Pa u čemu je onda problem??? Ili u izboru lošeg selektora koji ne ume da sastavi tim ili u tome što nisu plaćeni . U svakom slučaju činjenica je da su nemotivisani,nedovoljno uigrani , a selektor je arogantan potpuno bez osnova. Možda je bio dobar fudbaler, ali kao trener je katastrofa!!!

  • suki Vreme: 23.03.2013 21:49h

    Svi pricaju o porazu od Hrvatske a niko ne pominje ono najgore sto nam se dogodilo a to je izgubljena utakmica od Makedonije.Ok. Hrvatsku je valjalo pobediti ali nije sramota ni sto smo izgubili jer su dobri ali izgubiti onako kilavo od makedonije je BRUKA.Zbog te utakmice smo otpali a ne u ovoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP