Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POČEO RAT

MIHA: Pokvariću rođendan Štimcu!

Autor: ALO! online | 05.09.2013 - 13:43:00h | Komentara: 0

Predigra je krenula...

Siniša Mihajlović

Voli da pecka komšiju: Siniša Mihajlović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Siniša Mihajlović, selektor Srbije, nije se puno razmetao izjavama uoči sutrašnje utakmice sa Hrvatskom (20.45, RTS), ali je u svom maniru uspeo da pecne kolegu Igora Štimca koji baš na dan meča slavi 46. rođendan.
- Nadam se da Štimac neće proslaviti rođendan na najbolji mogući način - istakao je srpski selektor.

Igor Štimac

Slavljenik: Igor Štimac | Foto: AP

Mihajlović je rekao da ga interesuje samo igra njegove ekipe i da ga ne zanima da li će Hrvatska igrati ofanzivno ili defanzivno.
- Znamo kako bi trebalo da igramo, mnogo nas manje zanima da li će Hrvatska biti ofanzivna ili defanzivna. Imamo svoje principe od kojih ne odustajemo i bez obzira na protivnika tražimo i hoćemo da igramo tako. Da li će Hrvatska biti dovoljno dobra da nam to onemogući, ne znam - rekao je Mihajlović.
Srpski selektor je ocenio da je najjači adut Hrvatske kolektiv, a ne individualni kvalitet njihovih igrača.
- To je osma reprezentacija na svetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego ceo kolektiv. Ne znam koliko ima selekcija koje imaju bolje igrače od njih, ali su slabije plasirane. To je kolektiv - naveo je selektor Srbije.
"Orlovi" su u martu izgubili u Zagrebu od Hrvatske sa 2:0, a Mihajlović je kazao da iz tog duela ne sme da se ponovi odnos prema igri u prvom poluvremenu.

zagrljaj

Da li će se zagrliti i sutra na "Marakani"?: Mihajlović i Štimac

- Ne bi trebalo da se ponovi naš odnos prema igri u prvom poluvremenu. Ušli smo sa velikom tenzijom, strahom. Nismo odirali kako igramo u suštini. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali tada nismo imali šta da izgubimo - kazao je Mihajlović.
Srpska javnost je bila iznenađena startnom postavom Srbije u tom duelu u Zagrebu, jer su u prvih 11 bili igrači poput Marka Šćepovića, Alena Stevanovića i Ivana Radovanovića.
- Uvek je lagano posle utakmice da se kaže što nije igrao ovaj, što nije igrao onaj. Za nas nije bilo iznenađenje, koji smo tu i radimo svaki dan. Za novinare je bilo, kao što će možda biti i sutra - rekao je Mihajlović.
Selektor je rekao i da ne očekuje nikakve probleme na terenu, kao što nije bilo problema na prvoj utakmici u Zagrebu.
- Svako treba da ceni i poštuje svoje. Mi se nismo uplašili tih pesama. Nemam ništa protiv tih, ni protiv drugih. Svako ima svoju kulturu, ja se samo nadam da će sve da protekne u najboljem redu. Neka bude sve kao u Zagrebu, osim samo jedne stvari - rezultata - napomenuo je Mihajlović.
Siniša očekuje da publika bude 12. igrač reprezentacije Srbije.
- Ako sve bude bilo kako treba publika će biti naš 12. igrač. Ovo je mlada reprezentacija i daće maksimum ako oseti podršku sa tribina, a ako oseti da nema podrške daće mnogo manje - naveo je Mihajlović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP