Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

A, ŠTA BI REKAO KIMI

Miha pozvao i Šćepu u reprezentaciju!

Autor: S. R. | 11.08.2013 - 14:54:00h | Komentara: 0

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović pozvao je za prijateljsku utakmicu sa Kolumbijom, 14. avgusta u Barseloni i Marka Šćepovića, napadača Partizana.

Ruka ruci, traka za drugara: Kimi i Šćepović

Ruka ruci, traka za drugara: Kimi i Šćepović | Foto: N. Marković

- Verujem u njega, ima kvalitet i potencijal, ali ovo mu je poslednji poziv. Svi smo tu da mu pomognemo, i klub i stručni štab reprezentacije, ali on, pre svega, treba sam sebi da pomogne. Ako ne promeni svoj način igre i pristup, onda će mu ovo biti zadnji šansa. Njega kad ubacite u igru izgleda kao da mu činite uslugu Igraće sigurno 45 minuta - izjavio je Mihajlović.
Selektor "orlova" nije želeo posebno da komentariše to što je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević-Kimi skinuo kapitensku traku Šćepoviću posle utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.
"Mogao bih da se samo našalim: eto, da i mi u Srbiji pokažemo nešto novo u fudbalu, što do sada nije viđeno. Ali, taj događaj, svakako nije za šalu. To je stvar kojom treba da se bave drugi ljudi koji su za to odgovorni.
Na spisku za meč protiv Kolumbije su - golmani: Damir Kahriman (Tavrija), Branimir Aleksić (Spartak), Predrag Rajković (Jagodina). Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dotmund), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajković (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti) i Nenad Tomović (Fiorentina). Srednji red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Kjevo Verona), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Luka Milivojević (Anderleht), Radoslav Petrović (Genčerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdorija) i Dušan Basta (Udineze).
Napad: Filip Đuričić, Lazar Marković, Miralem Sulejmani (svi Benfika), Dušan Tadić (Tvente), Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović (Partizan).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP