Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OBRT

Miha preuzima Sampdoriju?!

Autor: Dražen Ostojić | 11.11.2013 - 11:42:00h | Komentara: 0

Ako je verovati italijanskim medijima Siniša Mihajlović bi uskoro mogao da napusti kormilo reprezentacije Srbije i preuzme trenersku palicu u Sampdoriji!

Siniša  Mihajlović

Spakovao kofere?!: Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Bio bi to veliki obrt, ako se uzme u obzir da je upravo Mihajlović, koji je tokom konferencije za medije na kojoj je predstavio spisak pozvanih igrača za prijateljske mečeve sa Rusijom i selekcijom pojedinih srpskih novinara, podsetio da mu ugovor sa FSS-om ističe ovog meseca, ali izjavio i da bi mogao da ostane još deset godina na tom mestu!
Naime, kako piše "Il sekolo XIX", novine upravo iz Đenove, Sampdorija će vrlo brzo otpustiti svog trenera Delija Rosija, jer je uprava nezadovoljna kako stvari na tabeli stoje posle poraza od Fjorentine sa 2:1. I, prema autoru tog članka, Rosija bi mogao da zameni baš selektor "orlova".
Sampdorija je trenutno 18. na tabeli Serije A, prva ispod crte koja razdvaja timove koji ostaju u ligi i koji je napuštaju. Iako je odigrano tek 12 od 38 kola, taj status ne zadovoljava čelnike kluba iz Đenove, koji su se bacili u potragu za novim rešenjem, jer učinak od dve pobede i samo devet bodova na skoro trećini sezone svakako nije ono što su očekivali. Siniša Mihajlović je njihov "prvi pik", piše "Il sekolo XIX".
Mihajlović, koji je tokom bogate karijere igrao upravo i u Sampdoriji, i to od 1994. do 1998, mogao bi tako da se vrati u italijanski fudbal u kome je već treneirao Bolonju, Kataniju i Fjorentinu, pre nego što je preuzeo našu reprezentaciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP