Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

O AKTUELNOM SUKOBU

MIHA: Terzić je miš, a Karadžić mačka!

Autor: | 09.04.2013 - 07:30:00h | Komentara: 0

Siniša Mihajlović, selektor Srbije, u svom stilu je prokomentarisao pismo koje je Zvezdan Terzić poslao na adresu nekoliko klubova iz Jelen Superlige, u kom zahteva smenu rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije. Podsetimo, prvi čovek OFK Beograda je za katastrofalno stanje u srpskom fudbalu označio aktuelnog predsednika Tomislava Karadžića. Miha je na pomenutu temu kratko poručio:

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: A. Dimitrijević

- Svi mi dobro znamo ko je Zvezdan Terzić. Najbolji komentar je izreka, odnosno pitanje „znate koliko zanima mačku, kakvo mišljenje miš ima o njoj“. E to je moj odgovor - izjavio je Mihajlović za „sportal.rs“.


Rezultatski debakl u kvalifikacijama nije ubio nadu kod Mihajlovića da „orlovi“ nekim čudom mogu da odlete na Mondijal 2014. Iako bi mnogi već sada želeli da mu vide leđa, selektor Srbije je još jednom apostrofirao da mu ne pada na pamet da podnese ostavku, već da će sačekati da mu istekne ugovor u decembru 2013. godine.

Ne vole se: Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić

Ne vole se: Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić | Foto: A. Dimitrijević

Miha je zatim priznao da je u Skoplju pred meč sa Makedonijom u kom smo neočekivano pukli rezultatom (1:0), imao sukob sa kapitenom Branislavom Ivanovićem i njegovim zamenikom Aleksandrom Kolarovim.


- Tačno je da nije smelo da se desi, ali nisu smeli ni Ivanović i Kolarov tako da se ponašaju. Znaju da ako svako od njih ispoštuje dogovor neće biti problema. I ako izgubimo u takvoj situaciji, ja sam jedini krivac. Ali, ako na terenu rade samo kako oni misle, onda ne mogu da prihvatim odgovornost. Tada svako treba da preuzme krivicu na sebe - zaključio je Mihajlović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP