Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NA TERAZIJAMA KUJU PLAN KAKO DA VRATE SELEKTORA

Mihajlović od marta ponovo vodi Srbiju?!

Autor: P. Milovanović | 08.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

I posle Siniše - Mihajlović! Fudbalska reprezentacija Srbije će do 1. marta dobiti novog selektora, a glavni kandidat za funkciju koja je ostala upražnjena odlaskom Siniše Mihajlovića u novembru 2013. godine upravo je on - Siniša Mihajlović?!

Ne krije da mu je želja da opet bude selektor Srbije:  Siniša Mihajlović

Ne krije da mu je želja da opet bude selektor Srbije: Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

U igri su još i večiti kandidati Ljubiša Tumbaković, Dragomir Okuka, te Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Stanojević... Ipak, koliko god na prvu loptu zvučalo nestvarno, velike su šanse da „orlovi“ u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. krenu sa strategom koji ih nije odveo na Mondijal u Brazilu ove godine.


Karadžić ostaje do leta


Tomislav Karadžić je najavio da će otići u februaru isključivo pod uslovom da na njegovo mesto dođe moralan i sportski radnik, kao i da bi više voleo da to bude privrednik, a ne bivši fudbaler. Nakon što je Dejan Stanković odustao od fotelje, Karadžića bi lako mogao da nasledi njegov saradnik i čovek od poverenja Dragoljub Vukadinović, koji je do 2012. godine obavljao funkciju potpredsednika FSS-a. Ipak, još je lakše verovati da će Karadžić ostati na čelu Saveza do kraja sezone.

Poznato je da su čelnici FSS-a bili spremni da produže saradnju sa Mihajlovićem, ali je on odbio da stavi potpis na novi ugovor i preuzeo je Sampdoriju, pošto niko nije mogao da mu garantuje da će Tomislav Karadžić ostati predsednik. Skupština FSS-a zakazana je za sredinu februara, a na Terazijama su odlučni da u međuvremenu ubede Sinišu da se vrati, smatrajući da Srbija sa njim ima svetlu budućnost, pošto je upravo on formirao novi talas mladih igrača, predvođen Markovićem, Đuričićem, Matićem, dok su oslonac kapiten Ivanović i zamenik Kolarov.

Kako “Alo!” saznaje, Miha bi dobio zeleno svetlo da paralelno vodi klub i reprezentaciju, s tim što bi imao manju platu nego u prvom mandatu, ali veći bonus ukoliko nas odvede na EVRO 2016.

U prilog čitavoj priči ide što je Mihajlović otišao u pozitivnoj atmosferi, ostavivši otvorena vrata, dok Karadžić ne krije da bi ga rado dočekao na ulazu.

- Bio sam ubeđen da Mihajlović radi dobar posao, da je formirana sjajna grupa igrača. Nije kraj! Nije isključeno da Siniša nastavi posao. On ima obaveze u Italiji do maja. Teoretski je moguće da se vrati i povede reprezentaciju kroz naredne kvalifikacije - izjavio je nedavno predsednik FSS-a.
A šta će reći Mihajlović? Uskoro...

Dočekali bi ga  raširenih ruku:  Reprezentativci Srbije

Dočekali bi ga raširenih ruku: Reprezentativci Srbije | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Siniša: Možda ću se vratiti!

Kada je u novembru saopštio da se povlači, Mihajlović je poručio:
- Odlazim pružene ruke svima. Imao sam dobru, profesionalnu saradnju, što otvara mogućnost da se vratim i ponovo budem selektor Srbije.

Terzić

Terzić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Miha i Terza zakopali ratnu sekiru


Zvezdan Terzić, predsednik OFK Beograda, ušao je prošle godine u verbalni rat sa Mihajlovićem, ali su se i na tom polju, izgleda, stvari drastično promenile. Prvi čovek “romantičara” prvo se rukovao s Karadžićem na dodeli „Zlatne lopte“ FSS-a, a u međuvremenu su on i Mihajlović rešili da zakopaju ratnu sekiru. U javnosti je trenutno aktuelna priča da bi Terzić mogao da bude novi potpredsednik FSS-a, pod uslovom da postane predsednik Zajednice superligaša. U tom slučaju bilo bi realno ono što je do pre šest meseci bilo nemoguće.

Terzić bio za Sinišu još 2006!


Malo je nedostajalo da još 2006. godine Terzić i Mihajlović ugovore saradnju. Naime, u periodu kada je Terzić bio na čelu FS Srbije, praktično je već bilo dogovoreno da Roberto Mančini i Siniša Mihajlović preuzmu Srbiju, a da uz to vode i Inter, što je aminovao predsednik nero-azura Masimo Morati. Ipak, odjednom se u priči pojavio Havijer Klemente, koji je imenovan za selektora “orlova”, i od tada su zahladneli odnosi na relaciji Terzić-Mihajlović.

Poslednji komentari
  • lale Vreme: 08.01.2014 09:31h

    pa u ovoj ludoj kriminalnoj zemlji ni to me nebi iznenadilo !

  • prosecan gradjanin Vreme: 08.01.2014 10:09h

    kako se samo setise?nadmasili ste sebe?bravo na kreativnosti?zabraniti fudbal u srbiji ,novac dati na sportove koji postizu rezultate!

  • Steva-NS Vreme: 08.01.2014 14:15h

    Nemoj više,ko brata te molim.I prethodno je bilo mnogo.Mnogo njih,ne može prevariti tvoje rezultate.Ako je nešto DRUGO u pitanju,onda ...... !

  • ХИМНА Vreme: 08.01.2014 18:09h

    Одмах пријавити фудбалску репрезентацију за ЕУРОСОНГ 2014.год.Сигурно освајамо 1.место.У фудбалу СИГУРНО НЕЋЕМО на ЕУРО-2016. хехехехехехехехехехехехе

  • amater Vreme: 08.01.2014 18:23h

    Jos nam to treba! On je svoje odradio.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP