Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRIJATELJSKI MEČ

Mihajlović: Voleo bih da sam Džejms Bond

Autor: P. M. | 06.11.2012 - 09:02:00h | Komentara: 0

Selektor Srbije Siniša Mihajlović uveliko u Italiji kuje taktiku za prijateljski meč s Čileom koji je zakazan za 14. septembar u Sent Galenu.

Kuje planove za Čileance: Siniša Mihajlović

Kuje planove za Čileance: Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Strateg „orlova“ će iskoristiti priliku da pozove neke nove igrače kako bi se uverio da li na nekog od njih može da računa u nastavku kvalikacija za Mondijal 2014. u Brazilu.


- U nedelju ću saopštiti kompletan spisak, na kojem će se naći 18, 19 igrača, plus tri golmana. Od novih fudbalera priliku će dobiti Rukavina, Lomić, Milivojević, Đorđević i golman Aleksić. Imao sam dilemu u vezi s Đorđevićem i Đurđićem, obojica su zaslužila poziv, ali... Prednost sam dao Đorđeviću, polazio sam od toga da nije u redu da zovem Đurđića, a da mu ne pružim šansu. Dobiće poziv za neko od narednih okupljanja - objasnio je Siniša.

Očigledno da je 13 golova, koliko je Fića ove sezone postigao u francuskom drugoligašu Nantu bilo dovoljno da zaduži najdraži dres, dok se s druge strane Đurđiću, koji blista u Helsingborgu, nije posrećilo.

Osim fudbala, Miha se dotakao i glume. Povod za to bio je film „Artiljero“, za koji je kao inspiracija poslužio as Mančester junajteda Nemanja Vidić. Miha je otkrio koji lik bi voleo da tumači na velikom platnu.

- To su neke stvari za koje se pojedinac opredeljuje. Ako ima mogućnosti, zašto da ne? I ja bih voleo da glumim Džejmsa Bonda, ali ne mogu – zaključio je Mihajlović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP