Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOŠ 3 DANA DO MEČA

Mihin marš na „Maksimir“!

Autor: P. Milovanović - M. Zdravković | 19.03.2013 - 08:55:00h | Komentara: 0

Reprezentativci Srbije okupili su se juče u Staroj Pazovi na pripremama za istorijski meč sa Hrvatskom u „Maksimiru“ (petak, 18 časova) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine!

Sa sluškama u ušima i  sprintom po oranici  sprema se za Hrvate:  Siniša Mihajlović

Sa sluškama u ušima i sprintom po oranici sprema se za Hrvate: Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Tenzija je, realno, velika i oseća se na svakom koraku i ma koliko se i mi i bivša nam braća folirali i pozivali prethodnih nedelja na „korektan sportski susret2, jasno je da duel Hrvatske i Srbije, pogotovo na fudbalskom terenu, to nikada ne može da bude!

To vam je, jednostavno, poseban fudbalski rat, kao Seltik i Rendžers, reći će mnogi čak i verski, a možda i ozbiljnije od toga...

I akteri su pod pritiskom, posebno selektori Siniša Mihajlović i Igor Štimac, koji znaju da se posle poraza ne bi oprali pred sopstvenim narodom. Njih dvojica godinama nisu razgovarali, a sada su na to primorani službeno, kao akteri iste kvalifikacione grupe. Baš zato, svaki od njih dvojice, koji je posebna „glava“ na svoj način, dočekuje predstojeći duel u svom fazonu.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Siniša je obazriv i motivisan za „Maksimir“, a Štimac samouveren, jer ima sigurno dobar tim, pa su im i jučerašnji medijski nastupi bili priča za sebe.
Srpski selektor je iznenadio javnost i novinare kada je tačno u 10.59 izašao po kiši u Staroj Pazovi, nabio slušalice u uši i u ritmu svoje muzike počeo da trči po okolnim oranicama!?
Da, nisu našem selektoru bili po volji sjajni tereni i trim-staza, koje ima u fudbalskom centru FSS-a, već je sa muzičkom kompilacijom uvežbavao svoj lični „Marš na ‘Maksimir’”, kako bi mogla da se nazove i njegova fudbalska doktorska disertacija u slučaju dobrog rezultata tamo u petak uveče.
Igor Štimac je, s druge strane, juče oko podneva pecnuo srpskog selektora i poručio mu da je zreo za psihijatriju.

- Ako bi me Srbi zabrinjavali, onda bi Siniša Mihajlović bio odavno na psihijatriji zbog Jelavića, Olića, Mandžukića - u svom stilu rekao je Štimac.
Dakle, fudbalski rat Hrvata i Srba uveliko traje, a kulminacija će biti na „Maksimiru“ u petak uveče.

HRVATI: Imate mnogo bolje uslove od naše reprezentacije!


Hrvatski portal „Sportski.net“ posetio je Staru Pazovu. Ipak, predstavnicima ovog medija nije se dopala „dobrodošlica“ selektora „orlova“ Siniše Mihajlovića, jer ih je navodno ignorisao. Sa druge strane, dopala im se srpska Kuća fudbala.
- Hrvatski savez nema ni svoje grede od kojih bi sastavio gol, a kamoli kamp. Do sada je sve činio da uveri javnost da gradi kamp, bacan je kamen temeljac, a reprezentacija se spremala u slovenačkim Brežicama, što zgražava prosečnog navijača, a ništa se nije promenilo kad je došao Šuker - navodi se u tekstu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP