Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGOSLAV STEPANOVIĆ ŽELI PROMENU NA KLUPI „ORLOVA“

Miho, još si tu?!

Autor: P. Vuković | 18.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ubedljive pobede Srbije u finišu kvalifikacija nisu očarale Dragoslava Stepanovića, iskusnog fudbalskog stručnjaka koji kaže da i dalje mnogo toga ne valja. Stepi smatra da selektor Siniša Mihajlović treba da održi reč i da napusti kormilo nacionalnog tima, jer su kvalifikacije završene, a „orlova“ neće biti u Brazilu.

Dragoslav Stepanović

Dragoslav Stepanović | Foto: Marko Metlaš

- Ta rerpezentacija za koju gospodin Mihajlović govori da je talentovana nije pokazala ništa protiv Belgije i Hrvatske, dok se Tomislav Karadžić zanosi da imamo strašnu ekipu! Pa koga on obmanjuje, Mihajlović je četvrti selektor koga je on postavio, a koji nije pokazao ništa. Ne mogu da verujem da ću u Brazilu morati da gledam pitaj boga koga, a ne Srbiju - rekao je Stepi za „Alo!“.
Trener koji živi u Nemačkoj prisetio se izjave Mihajlovića.

Odlazi kao Tole:  Siniša Mihajlović

Odlazi kao Tole: Siniša Mihajlović


- Prvo je rekao da će otići ako se ne plasira na SP, a onda je uz pomoć Karadžića promenio izjavu i naveo ako se ne plasiramo na dva velika prvenstva. Kako će on da izađe sutra pred igrače kada je rekao da će da ode, pa porekao? Kako će da mu veruju? Pogledajte posetu u Novom Sadu i tokom celih kvalifikacija. Da mu iko veruje, uvek bi bio pun stadion. To je čovek koji je za kratko vreme promenio tri kluba u Italiji kao trener.

Stepanović je zvučao vrlo ogorčeno:
- Najveći biser je to što Mihajlović sada postavlja uslove Savezu! Neće on da pregovara, nego će po njegovom da bude. A prvi je koji je ispao od svih reprezentacija i sada traži svoje uslove?! Ovo sve što je pobedio bile su kao prijateljske utakmice. Pala mu je sekira u med da vodi nacionalni tim, a umesto da odemo na Mondijal, on je odlučio da podmlađuje ekipu. Pitam se samo kako li su to sve podneli naši iskusni igrači Krasić, Jovanović, Žigić, koji imaju toliko iskustva, a za njih nije bilo mesto ni na tribinama.

Milovan Rajevac

Milovan Rajevac | Foto: Reuters

Rajevac: Selektor mora da bude iskusan


Milovan Rajevac, srpski trener koji zna kako se vodi tim na SP (sa Ganom dogurao do četvrtfinala), ocenio je da je treće mesto u grupi veliki neuspeh.
- Biti selektor znači da ipak morate da imate mnogo toga iza sebe. Evo, Pape Sušić, selektor BiH, je otišao na SP, ima 60 godina, toliko toga iza sebe. Greške su nas skupo koštale. Kada se igralo za plasman, ništa nismo uradili, samo bod iz četiri meča protiv Hrvatske i Belgije - rekao je Rajevac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP